MEC 1 heeft de laatste wedstrijd van het seizoen ruim verloren. In en tegen Eibergen werd het 4-0. In de eerste helft gaf MEC door goed gegroepeerd te spelen weinig kansen weg. Zelf kon het een paar kleine mogelijkheden creëren maar deze werden niet benut.

In de tweede helft werd het al snel 1-0 voor Eibergen. Het verzet en geloof van MEC was daarna gebroken, ook gezien de voorsprong die concurrent KSV intussen had genomen tegen Mariënveld. Snel na de 1-0 volgden de 2-0 en 3-0 (uit een strafschop) en was de wedstrijd gelopen. Een kwartier later werd de eindstand bereikt toen Eibergen de 4-0 aantekende. De goed leidende scheidsrechter Harmsen uit Denekamp floot na precies 90 minuten snel voor het einde van de wedstrijd die allang geen strijd meer was. Door dit resultaat en de winst van KSV gaat MEC de nacompetitie tegen degradatie in. A.s. zondag speelt MEC de eerste van twee wedstrijden tegen Diepenheim. Aanvang 14.00 uur in Diepenheim.

Na terugkomst bij Den Tappen is Emil Dibbets gehuldigd voor het feit dat hij 20 (!) seizoenen in het eerste elftal voetbalt. Emil nogmaals van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.