MEC 2 moest vandaag aantreden in de uitwedstrijd tegen Vios Beltrum 3. De eerste wedstrijd in Miste werd gewonnen met 5-1. Na alle perikelen rondom het weer was het fijn om na een oefenwedstrijd weer ergens voor te spelen.
MEC 2 keek al snel tegen een achterstand aan. Uit een hoekschop van MEC legde Vios 3 een perfecte counter neer. In een paar schakels waren ze aan de andere kant van het veld en werd de counter goed afgerond na het goed voorleggen van de linksbuiten op de spits. 1-0. Geduurde de 1ste helft werd MEC 2 langzaam iets sterker. Vios had wel degelijk een aantal kansen, maar mede door het goede optreden van Bonny Heinen werden deze om zeep geholpen. Ook MEC 2 had diverse (grote) kansen. Helaas schort het net aan de eindpass of een juiste keuze om te scoren. Echter wist MEC 2 nog wel te scoren. Nadat Gilian Meerdink de bal had onderschept en de bal goed had diep gespeeld, ging Tim Kruisselbrink alleen op de keeper af en wist hij beheerst te scoren.
De 2de helft was MEC 2 heer en meester. MEC 2 kon zich diverse keren onder de druk van Vios Beltrum uitspelen en bleek continue in balbezit. De 1-2 kwam ook voort uit een afgeslagen hoekschop van MEC. Casper Landewers bracht de bal opnieuw in en Dennis Maas wist de bal te controleren en binnen te schieten. De 1-3 kwam voort uit een aanval over de rechterkant. Tim Kr. kwam in balbezit en wist de bal goed diagonaal diep te spelen op Jelmer de Vries. Zoals vaker dit seizoen is was dit een makkelijk klusje voor Jelmer.        

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.