Vandaag moest MEC 2 aantreden tegen VIOD 5. Het eerste duel werd met 4-1 verloren door MEC 2. VIOD 5 is een wat ouder team met veel ervaring en een paar zeer goede spelers. MEC 2 begon goed aan de wedstrijd. Er werd goed gecombineerd. Dit resulteerde in een mogelijkheid voor Dennis Maas om vanaf 30 meter te scoren. Vanuit het niets kreeg de spits van VIOD 5 de bal aan de linkerkant. Hij dribbelde naar binnen toe, passeerde 3 tegenstanders en schoot 20 meter vanaf de goal snoeihard in de rechter bovenhoek. 0-1
Daarna had MEC 2 het tien minuten moeilijk. Toch een flinke tegenvaller die vanuit het niet uit de lucht kwam vallen. MEC 2 leek op 1-1 te komen. Na een goede steekbal van Dennis kon Mitch Oonk doorlopen richting de keeper en de bal breed leggen op Bart Groters. MEC 2 had al uitbundig gevierd en stond na ruim 2,5 minuut weer klaar om met de wedstrijd verder te gaan. De scheidsrechter was van mening na diverse gesprekken dat het toch buitenspel was. Zeer dubieus, maar helaas voor MEC 2 werd het doelpunt afgekeurd.
MEC 2 kreeg nog diverse kansen in de eerste helft. Na een counter kon Gillian Meerdink op goal schieten. Met de hoekschop was er een kans voor Dennis en Roel. Deze bleven onbenut. Ook kreeg VIOD 5 nog via de spits een goede kans.
Ook de tweede helft kon MEC 2 goed mee met VIOD 5. Wel vloeide langzaam de kracht een beetje weg bij MEC 2. Er was nog een goede aanval via Thijs die Tim te Kronnie diep speelde. Tim legde goed breed op Arne en Arne legde terug op Dennis. Helaas ging deze er niet in. Ook had VIOD 5 een goede kans na een vrije bal kon de spits de bal snoeihard tegen de lat schieten. VIOD 5 kwam op 2-0 na een vrije bal. De bal werd hard door de muur heen geschoten en Bonny Heinen kon alleen maar tegenhouden. In de rebound schoot VIOD 5 de 2-0 binnen.
Daarna was de wedstrijd gelopen. VIOD 5 kwam nog op 3-0 na een aanval over de linkerkant. Deze werd bij de 2e paal neergelegd en binnen gewerkt. 3-0

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.