Afgelopen zondag waren we in Ulft te gast voor een wedstrijd tegen SDOUC 3. Deze ploeg had net als wij nog geen enkel punt en ook al enkele keren ruim verloren. En alhoewel het moeilijk is om in deze vroege fase al de onderlinge verhoudingen in te kunnen schatten dachten we er deze keer op zijn minst een gelijkwaardige wedstrijd van te kunnen maken. Op het hoofdveld met een mooie maar voor ons nog steeds onwennige kunstgras mat werd om 11.30 uur afgetrapt voor de eerste helft. Ondanks het kunstgras wisten we in deze eerste 45 minuten toch een licht veldoverwicht te creƫren. De beloning hiervoor was een doelpunt van Mark Wielens uit een corner. Na enkele wissels in de rust en de boodschap van Herbert dat we van deze ploeg toch zeker niet mochten verliezen begonnen we aan de 2e helft.

Deze begon al slecht doordat een lichte overtreding van Mark tot ieders verbazing door de scheidsrechter met een veldverwijzing van 10 minuten werd bestraft. Deze 10 minuten kwamen we nog ongeschonden door maar niet veel later scoorde SDOUC toch de 1-1. Deze kon je ook aan voelen komen aangezien de tegenstander mede door enkele wisselingen in die fase ook beter voetbalde. Na deze 1-1 vielen zowel Tom als Erwin uit door een blessure en kwam Rik Klumper als gelegenheid spits in de plaats voor Bonnie die de keepershandschoenen weer aantrok. MEC 3 rechte de rug en begon weer beter te worden dan de tegenstander en scoorde door een intikker van Rik de 2-1. Met nog 5 minuten op de klok leek de buit binnen maar niets was minder waar, wij wisten de wedstrijd niet uit te controleren en SDOUC zette nog een keer aan scoorde nog knap in de eindfase 2 keer waardoor we een toch wel wat zure nederlaag leden.

Wederom zeker niet weggespeeld, sterker nog er had meer ingezeten (in deze uitwedstrijd op kunstgras) maar nog wel steeds 0 punten. A.s zondag thuis tegen KSH

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.