Wederom werd er afgelopen Zondag nipt verloren, deze keer op het kunstgras van Trias tegen de mannen van Trias 5. Eerste helft was gelijk opgaand waarin we na 20 minuten spelen wel enorm benadeeld werden doordat een glaszuiver doelpunt van Donny op advies van de onterecht vlaggende grensrechter door de scheidsrechter werd afgekeurd. Erg zuur aangezien de voor de rest goed leidende scheidsrechter het zelf wel goed zag en eerst naar de middenstip wees maar zich vervolgens veel te gemakkelijk liet ompraten door de "uiteraard" partijdige grens van Trias. Hierna waren we de draad even kwijt en scoorde Trias uit een corner. Een bevlieging van Erwin zorgde 10 minuten voor de pauze voor de 1-1.

Na de rust stonden we al heel snel achter en werd het voetbal er bij ons niet beter op. Mag niet gebeuren aan de andere kant is het ook niet onlogisch dat er na zoveel nederlagen (8 op rij) ook een keer een fase is van enige moedeloosheid. Deze fase leken we ons gedurende 30 minuten in te bevinden en Trias voetbalde daarnaast ook een stuk gemakkelijker en beter als in de eerste helft. Via steekballen op hun snelle spitsen waren ze keer op keer gevaarlijk en hadden we geluk dat enkele 100% kansen niet benut werden. 

Hierdoor hielden we de tweede helft toch nog lang hoop op een gelijkspel of meer maar na 80 minuten kwam ook daar een eind aan doordat een van hun snelle spitsen de 3-1 binnen schoot. Net voor tijd was het Melvin die toch nog de aansluitingstreffer scoorde maar meer zat er daarna helaas niet meer in. Ook na deze wedstrijd was er eerst de enorme kater na de zoveelste nederlaag, en zo langzaam maar zeker is de stand op de ranglijst ook wel licht beschamend te noemen. Aan de andere kant kon je vooraf uittellen dat de punten niet gemakkelijk zouden komen en gelukkig hoeven we ons over de wedstrijden nog allerminst te schamen. Ook in deze wedstrijd hebben, we  zeker gezien het kunstgras en de tegenstander die al jaren een stabiele middenmoter of meer is in deze klasse, wederom zeer goed tegenstand geboden. Met name de jonge jongens laten elke week zien dit niveau wel aan te kunnen. Komende zondag vrij, wel ff lekker in deze periode en daarna met frisse moed weer thuis tegen Meddo 2.

 

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.