Afgelopen Zondag mochten we uit spelen tegen broeder/zuster vereniging Sc Bredevoort. Vooral de jonge jongens keken uit naar deze wedstrijd omdat ze dan tegen enkele voormalig teamgenoten uit de A1 mochten voetballen. Zoals ook vooraf wel werd verwacht ontspon zich een gelijkopgaande en sportieve wedstrijd. De eerste fase van de eerste helft was voor MEC en Hans Blekkink scoorde de op dat moment terechte 0-1. Bredevoort had eigenlijk nog geen uitgespeelde kans gehad maar kwam toch op 1-1 doordat hun spits binnen de 16 ten val werd gebracht en de toegekende penalty feilloos werd binnen geschoten. Nog voor rust scoorde wederom Hans de 1-2 en gingen we met een goed gevoel richting kleedkamer. In de rust waren we het er allemaal wel over eens dat we tegen dit Bredevoort toch zeer zeker onze eerste 3 punten zouden moeten kunnen halen. 

In de tweede helft was Bredevoort echter een stuk sterker en kwamen we door 2 doelpunten uit corners al vrij snel met 3-2 achter. In deze fase voetbalden we ook slordig en was Bredevoort zoals gezegd ook sterker en beter. Gelukkig herpakten we ons in het laatste kwartier en scoorde Rick Klumper de 3-3 en kregen we vlak voor tijd nog 2 enorme kansen op meer. Dit mocht echter niet zo zijn en uiteindelijk kon zowel Bredevoort als MEC ook prima leven met de puntendeling. 

Blijft dus nog wachten op de eerste overwinning die zeker nog gaat komen, misschien a.s Zondag thuis tegen een oude bekende: Mariënvelde 2. Tot dan

 

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.