Nadat de afgelopen weken duidelijk een stijgende lijn zichtbaar was bij MEC 4, stond voor deze week een uitwedstrijd bij KSV op het programma. Op 'de bult' lijkt het eigenlijk altijd slecht weer te zijn, de meeste MEC spelers konden al niet meer herinneren wanneer ze voor het laatst met goed weer in Vragender hadden gevoetbald. Deze zondag bleek het weer typisch 'KSV-uit weer'.

Arjen kon bij het open doen van z'n ogen bijna niet geloven dat de wedstrijd door zou gaan. Even 'googlen' op KSV leverde inderdaad het bericht afgelast op. Nadat dit gedeeld was met z'n teamgenoten ontstond de nodige commotie en onduidelijkheid. Al snel bleek bij KSV in Heerhugowaard het voetbal niet door te gaan, in Vragender worden onder deze omstandigheden geen wedstrijden afgelast. 

Met een flink uitgedunde selectie vertrok MEC 4 richting Vragender. Randy was na z'n 2 goals van vorige week verhuurd aan MEC 3 en Renze heeft inmiddels gekozen voor het grote geld in het Middenoosten met z'n transfer naar Qatar. Voor iedere voetballer komt er een moment dat het grote geld niet meer te weerstaan is. Daarnaast kampt MEC 4 met de nodige blessures en pijntjes en bleek Jelle overtuigd van het feit dat wedstrijd afgelast zou zijn, uiteindelijk was hij nog ruim optijd om als grensrechter aan de wedstrijd te beginnen. Dit in tegenstelling tot Peter die z'n team mooi liet barsten deze morgen, tot de laatste minuut hield coach Hans hoop dat hij nog zou komen opdagen maar dit bleek niet het geval. Uit bed bellen en straffen met 2 kratjes bier blijkt dus zelfs niet te helpen. Al plaatste 'Später' nog voor het laatste fluitsignaal wel een oproep op Facebook om een tweetal koetsen te verkopen. Vermoedelijk om z'n schuld in de boetepot te voldoen.

Over de wedstrijd kunnen we heel kort zijn. In de eerste helft speelde MEC 4 tegen de wind in en kwam het nauwelijks van eigen helft af. Achterballen rolden als vanzelf het doel in en als ze al opgezet konden worden waaiden ze ongeveer bij de eigen corner vlag over de zijlijn. KSV werd echter ook niet gevaarlijk, 0-0 bij rust.  In de tweede helft bleek KSV een stuk beter tegen de wind in te kunnen spelen. Bij MEC 4 begon het spel steeds meer op comedy te lijken, bij vlagen rolde de bulderende lach van doelman Bas over het veld als er weer eens iets compleet mis ging. Eindstand 5-0.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.