Na de ontzettend knappe prestatie van 2 weken geleden had MEC 4 een week vrij om bij te komen en te genieten van de roze wolk. Deze zondag stond pas de volgende wedstrijd op het programma, uit bij FC Winterswijk 10.
Een wedstrijd op kunstgras tegen een technische tegenstander, echt een favoriete situatie voor de meeste spelers van MEC 4... Positief was de terugkeer van verloren zoon Bas Ubbink. Na een korte carrière, met alleen maar hoogtepunten, in de motorcross keerde hij voor éénmaal terug op het voetbalveld. Hij gaf eerlijk toe, na de zege van 2 weken geleden gezien te hebben, eigenlijk alleen mee te komen doen voor de winstpremie zodat hij met dit geld de kapotte onderdelen van z'n motor kon vervangen.
In de eerste helft kwam MEC moeilijk aan het voetballen, maar ook de thuisploeg kreeg weinig grote kansen. Toen na een minuut of 30 de eerste echte kans kwam was het meteen raak, 1-0. Door direct na de daaropvolgende aftrap meteen oerdom balverlies te lijden was het nog geen minuut later 2-0. Dit was ook de ruststand.
De tweede helft kende een ander beeld, MEC ging 1 op 1 voetballen en wist daarmee veel meer druk te creëren en enkele keren voor de nodige paniek in de achterhoede van Winterswijk te zorgen. Hieruit volgenden enkele goede kansen en een paar mooie afstandsschoten. Lange tijd werd er echter niet gescoord. Totdat de als linksback opgestelde Bas U mee naar voren besloot te gaan en met een heuse individuele actie de bal in de hoek wist te schuiven, 2-1. Na de traditie van scorende debutanten bij MEC 4 is er nu dus ook het begin van een nieuwe traditie, scorende herintreders. Hoewel op basis van de tweede helft een punt zeker verdiend was bleef het bij 2-1.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.