Terwijl diverse wedstrijd werden afgelast vanwege de hoeveelheid regen, ging de thuiswedstrijd van MEC 4 tegen Wolversveen gewoon door. De vrijwel gehele selectie, inclusief technische staf, had het echter niet erg gevonden als ook deze wedstrijd afgelast zou zijn. De samenstelling van de selectie veranderde zaterdagavond bijna met het uur. Coach Lensink begon de avond met het idee 14 spelers en een grensrechter tot zijn beschikking te hebben, aan het eind van de avond stond de teller nog op 12 spelers zonder grensrechter. Her en der werden spelers op het laatste moment verhuurd aan en gehuurd van andere teams.

Mede vanwege de naweeën van het feestje van de zaterdagavond bleek het beschikbare spelersmateriaal op zondagochtend nog beperkter. Om 9.15 uur stond de teller nog maar op 6 spelers, ruim een kwartier later waren er gelukkig 11 spelers en de 2 missende helden waren uit bed gebeld en onderweg. Bas N en Noël lijken dit jaar te strijden om het kratjeskoningklassement en dat doen ze beide met volle overgave. Bas N was voor de 3e keer op rij te laat, maar gelukkig net op tijd voor het begin van de wedstrijd. Noël maakte het nog bonter, nadat hij zaterdag al te laat was geweest bij het ophalen van oud papier en oud ijzer wist hij nu zelfs de aftrap van de wedstrijd niet te halen.

Nadat de wekelijkse roulette met de wedstrijdshirts had plaatsgevonden, waarbij de 6 en 9 maar niet uit elkaar te houden blijken, kwam Jelmer tot de conclusie dat hij het niet fijn zou vinden om zoals de diverse verhuurde spelers de hele tijd bij 2 verschillende voetbalelftallen mee te moeten doen. 'Stel je voor dat je dan met beide teams kampioen wordt en de kampioensfeesten vallen toevallig tegelijk...'

Met her en der een klein schattig katertje en in sommige gevallen een dikke vette grote, begon MEC aardig aan de wedstrijd. De teams bleken vrijwel gelijkwaardig, de ruststand was dan ook 1-1. Aan de kant van MEC was het Randy die de bal vanaf een meter op 20 in de bovenhoek krulde. Ondanks de tegengoal gaf MEC vrij weinig weg.

In de rust waarschuwde coach Lensink voor het eerste kwartier na de rust. De laatste weken bleek dit vrijwel telkens het moment waarop de wedstrijd werd beslist. Onder het mom van 'een gewaarschuwd mens telt voor 2' zou je denken dat het deze keer anders zou zijn. Niets bleek minder waar... Ongeveer 10 minuten na rust was het één van de twee spitsen van Wolversveen die voor de 1-2 wist te zorgen. MEC ging op zoek naar de gelijkmaker. Bij vlagen wist het Wolversveen onder druk te zetten, maar echt grote kansen leverde dat niet meer op. Een zeer zure nederlaag aangezien de wedstrijd vrijwel gelijk op ging.

 

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.