Trainers seizoen 2018-2019

13 december 2017
Trainers seizoen 2018-2019

Voor het volgend seizoen (2018-2019) kunnen we melden dat Mark Reinders ook dan onze hoofdtrainer voor MEC Heren selectie zal zijn. Hier zijn we erg content mee.

Nieuwjaarsreceptie - Back to Basic

13 december 2017
Nieuwjaarsreceptie - Back to Basic

Op vrijdag 5 januari zal onze nieuwjaarsreceptie worden gehouden. Hiervoor nodigen wij alle leden, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en hun partner van harte uit om samen met ons het nieuwe jaar...

Sinterklaas bij MEC/Bredevoort op bezoek

08 december 2017
Sinterklaas bij MEC/Bredevoort op bezoek

Zaterdagmiddag 2 december was het zover Sinterklaas bracht een bezoek aan de F pupillen van MEC/Bredevoort. 34 kinderen zaten vol spanning te klaar bij "Den Tappen" in Miste.Met luid gezang...


MEC 1 heeft de eerste drie punten van het seizoen binnen. In Miste werd FC Eibergen verslagen met 2-1. MEC begon goed aan de wedstrijd. Er werd met veel inzet en strijd gespeeld. Beide teams hadden moeite kansen te creëren. De kansen die er kwamen aan beide kanten ontstonden door fouten in de verdedigingen. Deze paar mogelijkheden werden echter niet benut. De rust werd dan ook bereikt met 0-0.

Na de rust werd MEC sterker. Het was bij tijd en wijle rommelig, maar dit speelde MEC in de kaart, doordat de duels die er vooral op het middenveld waren, bijna allemaal gewonnen werden. Hierdoor had MEC een overwicht. FC Eibergen kon hier weinig tegenover zetten, behalve één grote kans, die gelukkig voor MEC niet benut werd. In de 79e minuut kwam de bevrijdende 1-0. Kersverse vader Casper Landewers kopte, samen met een verdediger van FC Eibergen, de bal uit een hoekschop in het doel. Even later was het echter al weer gelijk, doordat een vrije schop door FC Eibergen schitterend werd binnengeschoten. MEC probeerde het nog weer, maar koesterde ook het punt en was dus beducht op een uitval van FC Eibergen. Na enkele minuten blessuretijd dacht iedereen dat het gelijk zou blijven, maar dit bleek niet zo te zijn. Wouter Höfkes zette een actie van buiten de zestienmeter goed door naar binnen en werd in het strafschopgebied gevloerd. Over de strafschop bestond geen discussie. Peter de Roos zette zich achter de bal en in de 95e minuut tekende hij voor de 2-1. Na nog enkele minuten blessuretijd floot scheidsrechter Ebbers uit Bredevoort voor het einde van de wedstrijd en had MEC de zwaarbevochten punten binnen. Komende zondag speelt MEC uit tegen Reünie uit Borculo. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2017 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.