Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.

Gevonden voorwerpen

15 juni 2018
Gevonden voorwerpen

Na het huistoernooi en de afscheidswedstrijd van Emil, zijn er wat spullen achtergebleven. Op de foto's zie je een tas, slippers en een zonnebril. De eigenaar van één of meer ...

MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

12 juni 2018
MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

MEC heeft gisteren met een huistoernooi in de ochtend en een afscheidswedstrijd van meerdere spelers van MEC 1 het seizoen afgesloten. Op een zonovergoten dag gingen om 10.00 uur de...


MEC 1 heeft de eerste drie punten van het seizoen binnen. In Miste werd FC Eibergen verslagen met 2-1. MEC begon goed aan de wedstrijd. Er werd met veel inzet en strijd gespeeld. Beide teams hadden moeite kansen te creëren. De kansen die er kwamen aan beide kanten ontstonden door fouten in de verdedigingen. Deze paar mogelijkheden werden echter niet benut. De rust werd dan ook bereikt met 0-0.

Na de rust werd MEC sterker. Het was bij tijd en wijle rommelig, maar dit speelde MEC in de kaart, doordat de duels die er vooral op het middenveld waren, bijna allemaal gewonnen werden. Hierdoor had MEC een overwicht. FC Eibergen kon hier weinig tegenover zetten, behalve één grote kans, die gelukkig voor MEC niet benut werd. In de 79e minuut kwam de bevrijdende 1-0. Kersverse vader Casper Landewers kopte, samen met een verdediger van FC Eibergen, de bal uit een hoekschop in het doel. Even later was het echter al weer gelijk, doordat een vrije schop door FC Eibergen schitterend werd binnengeschoten. MEC probeerde het nog weer, maar koesterde ook het punt en was dus beducht op een uitval van FC Eibergen. Na enkele minuten blessuretijd dacht iedereen dat het gelijk zou blijven, maar dit bleek niet zo te zijn. Wouter Höfkes zette een actie van buiten de zestienmeter goed door naar binnen en werd in het strafschopgebied gevloerd. Over de strafschop bestond geen discussie. Peter de Roos zette zich achter de bal en in de 95e minuut tekende hij voor de 2-1. Na nog enkele minuten blessuretijd floot scheidsrechter Ebbers uit Bredevoort voor het einde van de wedstrijd en had MEC de zwaarbevochten punten binnen. Komende zondag speelt MEC uit tegen Reünie uit Borculo. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.