Profielfoto voetbal.nl

18 oktober 2017

In de afgelopen weken is het me opgevallen dat er spelers zijn die hun profielfoto gewijzigd hebben in de voetbal.nl app. Dit is op zich toegestaan, mits de foto voldoende...

Nieuw bord City Wonen

18 oktober 2017
Nieuw bord City Wonen

In de afgelopen week is het oude reclamebord van Eugelink te Kortschot vervangen door het nieuwe bord van City Wonen.  

Zonder scheids geen wedstrijd

18 oktober 2017

  Hierbij willen we jullie wijzen op het belang van scheidsrechters voor voetbalwedstrijden, "zonder scheids geen wedstrijd". v.v. M.E.C. werkt nauw samen met de scheidsrechtersfederatie Winterswijk e.o. om elke week...

Ooievaars gesignaleerd op voetbalveld

21 september 2017
Ooievaars gesignaleerd op voetbalveld

Deze week werden er een aantal ooievaars gesignaleerd op ons sportcomplex. Zouden deze zorgen voor toekomstige aanwas bij de jeugd?


MEC 1 heeft de eerste drie punten van het seizoen binnen. In Miste werd FC Eibergen verslagen met 2-1. MEC begon goed aan de wedstrijd. Er werd met veel inzet en strijd gespeeld. Beide teams hadden moeite kansen te creëren. De kansen die er kwamen aan beide kanten ontstonden door fouten in de verdedigingen. Deze paar mogelijkheden werden echter niet benut. De rust werd dan ook bereikt met 0-0.

Na de rust werd MEC sterker. Het was bij tijd en wijle rommelig, maar dit speelde MEC in de kaart, doordat de duels die er vooral op het middenveld waren, bijna allemaal gewonnen werden. Hierdoor had MEC een overwicht. FC Eibergen kon hier weinig tegenover zetten, behalve één grote kans, die gelukkig voor MEC niet benut werd. In de 79e minuut kwam de bevrijdende 1-0. Kersverse vader Casper Landewers kopte, samen met een verdediger van FC Eibergen, de bal uit een hoekschop in het doel. Even later was het echter al weer gelijk, doordat een vrije schop door FC Eibergen schitterend werd binnengeschoten. MEC probeerde het nog weer, maar koesterde ook het punt en was dus beducht op een uitval van FC Eibergen. Na enkele minuten blessuretijd dacht iedereen dat het gelijk zou blijven, maar dit bleek niet zo te zijn. Wouter Höfkes zette een actie van buiten de zestienmeter goed door naar binnen en werd in het strafschopgebied gevloerd. Over de strafschop bestond geen discussie. Peter de Roos zette zich achter de bal en in de 95e minuut tekende hij voor de 2-1. Na nog enkele minuten blessuretijd floot scheidsrechter Ebbers uit Bredevoort voor het einde van de wedstrijd en had MEC de zwaarbevochten punten binnen. Komende zondag speelt MEC uit tegen Reünie uit Borculo. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2017 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.