Profielfoto voetbal.nl

18 oktober 2017

In de afgelopen weken is het me opgevallen dat er spelers zijn die hun profielfoto gewijzigd hebben in de voetbal.nl app. Dit is op zich toegestaan, mits de foto voldoende...

Nieuw bord City Wonen

18 oktober 2017
Nieuw bord City Wonen

In de afgelopen week is het oude reclamebord van Eugelink te Kortschot vervangen door het nieuwe bord van City Wonen.  

Zonder scheids geen wedstrijd

18 oktober 2017

  Hierbij willen we jullie wijzen op het belang van scheidsrechters voor voetbalwedstrijden, "zonder scheids geen wedstrijd". v.v. M.E.C. werkt nauw samen met de scheidsrechtersfederatie Winterswijk e.o. om elke week...

Ooievaars gesignaleerd op voetbalveld

21 september 2017
Ooievaars gesignaleerd op voetbalveld

Deze week werden er een aantal ooievaars gesignaleerd op ons sportcomplex. Zouden deze zorgen voor toekomstige aanwas bij de jeugd?


MEC 1 heeft in Borculo een nederlaag geleden. Tegen Reünie werd het 4-2 voor de thuisploeg. MEC begon slecht aan de wedstrijd. Al na 50 seconden lag de bal in het net achter Jochem Voskuil, door foutieve passes achterin. De eerste vijf minuten bleef dit zo, waarna MEC zich wat herpakte. Toch werd het snel 2-0 nadat slordig spel van MEC goed werd afgestraft door de spits van Reünie. MEC herstelde zich wat en maakte na ruim twintig minuten de aansluitingstreffer. Emil Dibbets wist een goede actie van Robert Woordes goed af te ronden en zo de 2-1 aan te tekenen. MEC probeerde wat aan te dringen, maar tot grote kansen leidde dit niet. Onverwacht viel de 3-1 voor Reünie, door de individuele klasse van de spits van Reünie weer boven kwam drijven en hij met een mooi schot Jochem Voskuil kansloos liet. Met deze stand werd de rust bereikt.

De tweede helft begon als een kopie van de eerste, want alweer binnen een minuut was het raak voor Reünie, zodat het 4-1 werd. MEC herpakte zich daarna echter goed en kreeg meer grip op de wedstrijd. Tot heel veel kansen leidde dit niet. MEC scoorde wel de 4-2. Na een goede pass van Roy Berenschot kon Emil Dibbets de bal goed terugleggen op de inkomende Peter de Roos die beheerst afrondde. MEC probeerde hierna wat meer druk uit te oefenen op Reünie, maar veel mogelijkheden leverde dit niet op. Beide ploegen kregen er nog enkele welke niet benut werden. Na een paar minuten blessuretijd floot de uitstekend leidende scheidsrechter De Vries uit Groenlo voor het einde van de wedstrijd. Komende zondag speelt MEC thuis de “semi”derby tegen K.S.V. uit Vragender. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2017 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.