Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.

Gevonden voorwerpen

15 juni 2018
Gevonden voorwerpen

Na het huistoernooi en de afscheidswedstrijd van Emil, zijn er wat spullen achtergebleven. Op de foto's zie je een tas, slippers en een zonnebril. De eigenaar van één of meer ...

MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

12 juni 2018
MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

MEC heeft gisteren met een huistoernooi in de ochtend en een afscheidswedstrijd van meerdere spelers van MEC 1 het seizoen afgesloten. Op een zonovergoten dag gingen om 10.00 uur de...


MEC 1 heeft in Borculo een nederlaag geleden. Tegen Reünie werd het 4-2 voor de thuisploeg. MEC begon slecht aan de wedstrijd. Al na 50 seconden lag de bal in het net achter Jochem Voskuil, door foutieve passes achterin. De eerste vijf minuten bleef dit zo, waarna MEC zich wat herpakte. Toch werd het snel 2-0 nadat slordig spel van MEC goed werd afgestraft door de spits van Reünie. MEC herstelde zich wat en maakte na ruim twintig minuten de aansluitingstreffer. Emil Dibbets wist een goede actie van Robert Woordes goed af te ronden en zo de 2-1 aan te tekenen. MEC probeerde wat aan te dringen, maar tot grote kansen leidde dit niet. Onverwacht viel de 3-1 voor Reünie, door de individuele klasse van de spits van Reünie weer boven kwam drijven en hij met een mooi schot Jochem Voskuil kansloos liet. Met deze stand werd de rust bereikt.

De tweede helft begon als een kopie van de eerste, want alweer binnen een minuut was het raak voor Reünie, zodat het 4-1 werd. MEC herpakte zich daarna echter goed en kreeg meer grip op de wedstrijd. Tot heel veel kansen leidde dit niet. MEC scoorde wel de 4-2. Na een goede pass van Roy Berenschot kon Emil Dibbets de bal goed terugleggen op de inkomende Peter de Roos die beheerst afrondde. MEC probeerde hierna wat meer druk uit te oefenen op Reünie, maar veel mogelijkheden leverde dit niet op. Beide ploegen kregen er nog enkele welke niet benut werden. Na een paar minuten blessuretijd floot de uitstekend leidende scheidsrechter De Vries uit Groenlo voor het einde van de wedstrijd. Komende zondag speelt MEC thuis de “semi”derby tegen K.S.V. uit Vragender. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.