Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft in de blessuretijd van KSV gewonnen. In Miste werd het 2-1. MEC begon goed aan de wedstrijd. KSV werd achteruit gedrongen en MEC had het meeste balbezit. Tot veel kansen leidde dit echter niet op een redelijke grote voor Emil Dibbets na, die helaas niet werd benut. KSV werd na 10 minuten langzaam gevaarlijker in de omschakeling. Dit leidde tot twee grote kansen welke werden verijdeld door Jochem Voskuil. Toch werd het 0-1 toen er door MEC eerst niet goed werd uitverdedigd en daarna een overtreding werd gemaakt in het strafschopgebied. De goed leidende scheidsrechter Simmelink kon niet anders dan naar de stip wijzen. De strafschop werd onberispelijk raak geschoten door KSV. MEC probeerde daarna wel druk te zetten op KSV maar tot veel kansen leidde dit wederom niet, zodat de rust met 0-1 werd bereikt.

In de tweede helft kreeg KSV in de eerste paar minuten twee kansen om de wedstrijd op slot te gooien. Deze werden echter niet benut, zodat MEC in leven bleef. MEC kreeg meer en meer grip. KSV werd achteruit gedwongen en kwam niet meer toe aan hun favoriete spel van snel omschakelen na balverlies van MEC. Nadat Tim Kruisselbrink een kans niet had weten te benutten, was het in de 90e minuut toch raak voor MEC. Robert Woordes rondde een goede aanval van MEC keurig af en zette zo de 1-1 op het bord. Een stand waarmee iedereen kon leven gezien het verloop van de wedstrijd. MEC rook echter bloed bij KSV dat de kluts kwijt was. Roy Berenschot zette een actie in en binnen het strafschopgebied werd hij vastgehouden. De scheidsrechter wees naar de stip en zo kon Peter de Roos in de 93e minuut de 2-1 aantekenen. Na nog zes minuten (!) blessuretijd, waarin niet veel meer gebeurde, floot de scheidsrechter in de 99e minuut voor het einde van de wedstrijd. MEC behaalde hierdoor een ietwat gelukkige overwinning, waar een gelijkspel meer recht aan het spelbeeld had gedaan. Volgende week speelt MEC weer thuis, dan tegen KSH uit Harreveld. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.