Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft ook de derde thuiswedstrijd van het seizoen gewonnen. In Miste werd het 2-0 tegen KSH uit Harreveld. MEC begon goed aan de wedstrijd. Met veel passie en inzet werd er gespeeld. Tot veel kansen leidde dit echter niet, maar veel weggegeven werd er ook niet door MEC, een teken dat de teams aan elkaar gewaagd waren. KSH kreeg alleen een paar corners, waar niet veel gevaar uit kwam. MEC kwam enkele keren goed door via de zijkanten, maar dan werden de mensen voor het doel net niet gevonden. Eenmaal lukte dit echter wel, toen Tim Kruisselbrink op slag van rust goed doorzette aan de rechterkant. Hij zette de bal voor op Peter de Roos, die van dichtbij de 1-0 aantekende. Helaas liep Tim met deze actie wel een vervelende knieblessure op die hem enkele weken aan de kant zal houden. Met de 1-0 werd de rust bereikt.

Na rust schoot MEC uit de startblokken en al na 30 seconden lag de 2-0 in het doel, toen Emil Dibbets een goede voorzet van Wouter Höfkes bij de tweede paal kon binnenkoppen. MEC was heer en meester. KSH kwam er niet uit en creëerde geen enkele kans in de tweede helft. Het enige dat MEC niet goed deed was de score opvoeren. Kansen waren er voldoende, maar de bal wilde er niet meer in, zodat de 2-0 ook de eindstand bleef. De goed leidende scheidsrechter Khalifa uit Arnhem floot al snel na de 90e minuut voor het einde van de wedstrijd die dus dik verdiend werd gewonnen door MEC Volgende week speelt MEC uit tegen Rekken. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.