Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft de uitwedstrijd tegen Rekken met 2-1 verloren. MEC begon goed aan de wedstrijd. Rekken werd teruggedrongen op eigen helft en kon er nauwelijks uitkomen. MEC creëerde een paar kansen die helaas niet benut werden. Na een half uur kreeg Rekken plotseling een grote kans geboden doordat een steekpass niet goed werd verwerkt door de verdediging van MEC De ervaren spits van Rekken wist hier wel raad mee en tekende de 1-0 aan. MEC was even van slag en Rekken was in deze fase iets beter. Net voor rust herpakte MEC zich weer, maar tot grote kansen leidde dit niet, zodat met 1-0 de rust werd ingegaan.
In de tweede helft werd het spel van MEC minder en vooral slordiger. Grote kansen werden er niet gecreëerd. Na een kwartier kreeg MEC uit een corner de 2-0 om de oren door opnieuw de spits van Rekken, die de bal knap binnenkopte. MEC zette aan, bleef vechten en knokken om de aansluitingstreffer te maken, en dit lukte ook, toen Emil Dibbets in de 83e minuut van dichtbij kon scoren. Na de 2-1 kon MEC echter niet meer tot grote kansen of mogelijkheden komen, zodat deze stand op het bord bleef staan. De goed leidende scheidsrechter Ebbers uit Bredevoort (al voor de derde keer de leidsman dit seizoen in een officiële wedstrijd van MEC!!!) floot na zeven minuten blessuretijd voor het einde van de wedstrijd. Komende week speelt MEC thuis tegen SVBV uit Barchem. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.