Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft de eerste uitoverwinning van het seizoen behaald. In Beltrum werd het 1-2. MEC begon goed aan de wedstrijd en legde veel energie in de wedstrijd. Hierdoor kwam Vios Beltrum niet toe aan haar geliefde spel op het kunstgras, waar ze, begrijpelijk, behendiger op vooruit kunnen dan MEC dat niet wekelijks hierop voetbalt. Vios probeerde MEC onder druk te zetten, maar dit lukte maar zelden, doordat de Mistenaren overal goed kort opzaten. Na een half kreeg Vios wel enkele kansen en mogelijkheden, maar deze werden misgeschoten of onschadelijk gemaakt door Jochem Voskuil. Na een half uur zette Emil Dibbets een actie in op het middenveld. Na een viertal spelers van Vios ontweken te hebben, gaf hij de bal aan Robert Woordes, die scherp voorzette. Peter de Roos kon zijn voet ertegenaan zetten en tekenede voor de 0-1. Vios probeerde daarna wel de gelijkmaker te forceren, maar creƫerde niet veel meer, zodat met 0-1 de rust werd bereikt.

In de tweede helft begon MEC opnieuw goed en na vijf minuten stond het al 0-2, toen Peter de Roos koelbloedig afrondde na zeer goed voorbereidend werk van Roel Blekkink. Vios was van slag en M.E.C leek op weg naar de 0-3. Deze viel echter niet, zodat Vios er langzaamaan weer iets in begon te geloven. De druk op het doel van MEC nam toe, maar het bleef lang 0-2. In de 81e minuut werd het echter toch 1-2 en leken er nog tien zware minuten aan te komen. MEC verdedigde met man en macht de voorsprong. Vios probeerde wat te forceren, maar verder dan een schot dat net langs de paal zeilde in blessuretijd kwam het niet. MEC behield de voorsprong tot het einde vast, waarna de goed leidende scheidsrechter Oosterhaar uit Apeldoorn voor het einde van de wedstrijd floot.

Komende zondag speelt MEC thuis tegen Erix, aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.