Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft met 2-2 gelijkgespeeld tegen Erix uit Lievelde en mocht hierover niet klagen. MEC begon matig op het zeer zware veld, dat door een hagel- en regenbui net voor en onder de wedstrijd zeer sappig was geworden. Duels werden niet genoeg gewonnen en in balbezit was het slordig. Na een glijpartij op het middenveld van MEC kon Erix snel aanvallen en zo na 25 minuten de 0-1 aantekenen. Even later was het al weer gelijk toen een hoekschop van Wouter Höfkes licht werd geraakt door Peter de Roos en zo het doel in rolde. Hierna waren beide partijen aan elkaar gewaagd maar gescoord werd er voor rust niet meer.
In de tweede helft was Erix de bovenliggende partij. Goed voetbal was niet meer mogelijk op het veld, dat compleet omgeploegd was door beide partijen. Erix was gevaarlijker en scoorde de 1-2 na ongeveer 70 minuten. Hierna probeerde MEC het wel, maar Erix bleef gevaarlijker. Er waren enkele kansen voor Erix, maar deze werden of niet goed uitgespeeld of Jochem Voskuil redde bekwaam. Ook claimde Erix een paar keer een strafschop voor handsballen, maar deze werden niet gegeven door scheidsrechter Roenhorst uit Ulft, die het, mede door het veld, zwaar had om het spel van dichtbij te volgen.  Een minuut voor tijd viel toch de 2-2 uit opnieuw een corner. Wouter Höfkes zette deze voor, waarna Roy Berenschot de bal binnenkopte. Na een paar minuten blessuretijd, waarin Erix nog een kans kreeg op de 2-3, werd gefloten voor het einde van de wedstrijd die dus eindigde in 2-2. Komende week speelt MEC de uitwedstrijd tegen Mariënveld om 14.00 uur, zodat de veldonderhoudsploeg onder leiding van Willy Oonk de tijd heeft om het veld weer te preparen voor de volgende competitiewedstrijd, hetgeen nog een hele klus zal zijn.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.