Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft de uitwedstrijd tegen Mariënveld met 2-3 gewonnen. MEC begon goed aan de wedstrijd. Duels werden gewonnen en Mariënveld werd teruggedrongen op de eigen helft. Nadat Mariënveld een kleine mogelijkheid had gehad, was het MEC dat de score opende. Nico Deunk kopte een hoekschop van Wouter Höfkes raak. Hierna leek MEC zich langzaam in slaap te laten sussen door Mariënveld, dat op het, ondanks de vele regen, goed bespeelbare veld beter in de wedstrijd kwam. Een eerste waarschuwing kwam door een schot op de lat. Hierna was MEC nog niet bij de les, want bij een volgende aanval van Mariënveld werd niet goed ingegrepen, zodat de spits van Mariënveld de bal voor het intikken had en de 1-1 aantekende. Even later werd het ook 1-2 doordat een fout in de verdediging van MEC goed werd afgestraft door Mariënveld. Met de 1-2 stand werd de rust bereikt.
In de tweede helft probeerde MEC Mariënveld weer vast te zetten, maar het moest ook beducht zijn op de tegenaanval. Mariënveld kreeg in het begin een paar kansen, maar deze werden niet benut. De rest van de tweede helft had MEC controle, maar gescoord werd er toen nog niet, zodat het nog 1-2 bleef. MEC moest toen meer risico gaan nemen. Dit risico nemen betaalde zich uit, doordat een vrije schop van opnieuw Wouter Höfkes nu werd ingekopt door Roy Berenschot zo’n tien minuten voor tijd. Drie minuten later was het weer raak voor MEC Robert Woordes strafte een fout in de Mariënveld verdediging goed en tekende zo voor de 2-3 voorsprong voor MEC Mariënveld probeerde het daarna nog wel, maar tot grote kansen leidde dit niet meer. MEC had de wedstrijd ook voortijdig kunnen beslissen, maar liet dit na. Na zeven minuten blessuretijd floot de goed leidende scheidsrechter Hoopman uit Doetinchem voor het einde van de wedstrijd en behaalde MEC zo een zwaar bevochten overwinning. Komende zondag speelt MEC de laatste thuiswedstrijd van het jaar. Om 14.00 wordt er dan afgetrapt tegen GWVV uit Varsselder.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.