Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft de eerste officiƫle wedstrijd van 2018 gewonnen. Thuis tegen SVGG uit Mechgelen werd het 2-1. MEC begon goed aan de wedstrijd. De bezoekers werden vastgezet op eigen helft en kregen nauwelijks kans om uit te breken. Tot veel kansen leidde dit echter niet voor MEC Na ongeveer een kwartier werd het spel van MEC iets slordiger. SVGG kwam een paar keer gevaarlijk door en scoorde zo ook de 0-1. Een afgeslagen bal werd ineens op de slof genomen door een speler van SVGG en deze sloeg keihard achter Jochem Voskuil in het doel, mede doordat de bal iets van richting werd veranderd en gedragen door de wind. MEC was even van slag, maar herpakte zich net voor rust. Peter de Roos de 1-1 door goed voor zijn man te komen. Even later werd het op slag van rust zelfs 2-1, doordat Robert Woordes een actie inzette en deze beheerst afrondde. Met de 2-1 voorsprong werd de rust bereikt.
In de tweede helft gebeurde niet heel veel bijzonders. MEC controleerde de wedstrijd en SVGG was niet bij machte een offensief in te zetten voor de gelijkmaker. MEC kreeg enkele kansen, maar verzuimde het duel voortijdig te beslissen. Op een schietkans na, kreeg SVGG echter geen mogelijkheden voor een doelpunt, zodat de overwinning terecht in Miste bleef. Na een paar minuten blessuretijd floot scheidsrechter Polman uit Aalten, die een makkelijke middag had, voor het einde van de wedstrijd.

Komende zondag speelt MEC opnieuw thuis, dan tegen Ulftse Boys. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.