Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft de thuiswedstrijd tegen koploper Reünie verloren met 3-5. Na uitvoerig overleg tussen de scheidsrechter en beide teams werd besloten de wedstrijd op veld 2 af te werken, daar het hoofdveld voor klein deel nog bevroren was en dus onbespeelbaar. MEC begon de wedstrijd goed en stond binnen een minuut al voor met 1-0 toen Robert Woordes van dichtbij de bal voor het intikken had na een aanval over rechts. Reünie schrok hierdoor wakker en liet daarna zien waarom het ruim bovenaan staat. MEC kwam er niet meer aan te pas en al snel viel de gelijkmaker en de 1-2. Ook de 1-3 volgde even daarna en een afstraffing leek in de maak toen ook de 1-4 viel. MEC kwam net voor rust toch onverwacht weer iets terug, toen Peter de Roos een op een voorzet lijkende schot produceerde dat over de keeper van Reünie in het doel zeilde en zo de 2-4 betekende.

Na rust stond MEC iets beter en Reünie leunde, al dan niet bewust, iets meer naar achteren. De aansluitingstreffer viel snel toen opnieuw Peter de Roos de bal van dichtbij intikte, nadat Wouter Höfkes deze uit een vrije schop op de paal had geschoten. MEC drong aan, kreeg ook enkele (grote) mogelijkheden, maar gescoord werd er niet. Reünie werd weer iets sterker en bij een aanval van Reünie kwam doelman Jochem Voskuil zijn strafschopgebied uit. Net daarbuiten stuiterde bal met effect weg en kwam tegen zijn arm. De scheidsrechter kon niet anders dan de rode kaart trekken, zodat MEC met tien man door moest. Reservedoelman Mike de Roos nam zijn plaats in het doel in, want MEC had nog een derde wissel om dit te kunnen doen. Reünie werd sterker en maakte na een paar minuten aan de spanning een eind door de 3-5 aan te tekenen. Keeper Mike de Roos voorkwam met enkele goede reddingen nog een grote achterstand. Na een paar minuten blessuretijd floot scheidsrechter Nijhuis uit Hengelo (Ov.) voor het einde van de wedstrijd die dus op basis van de eerste helft verdiend werd gewonnen door Reünie.

Komende zondag speelt MEC opnieuw thuis, dan tegen G.W.V.V. uit Varsselder. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.