Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.

Gevonden voorwerpen

15 juni 2018
Gevonden voorwerpen

Na het huistoernooi en de afscheidswedstrijd van Emil, zijn er wat spullen achtergebleven. Op de foto's zie je een tas, slippers en een zonnebril. De eigenaar van één of meer ...

MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

12 juni 2018
MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

MEC heeft gisteren met een huistoernooi in de ochtend en een afscheidswedstrijd van meerdere spelers van MEC 1 het seizoen afgesloten. Op een zonovergoten dag gingen om 10.00 uur de...


MEC 1 heeft een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Vios Beltrum. In Miste werd het 2-2.

MEC begon goed aan de wedstrijd en kwam enkele gevaarlijk door aan de zijkanten. Grote kansen leverde dit niet op. Uit het niets kwam Vios op voorsprong toen Jochem Voskuil de bal weg wilde schieten, maar het hoofd van de spits van Vios raakte, waarna de bal in het doel verdween. De achterstand duurde niet lang, want MEC kwam snel langszij door Emil Dibbets die een goede actie van Robert Woordes doeltreffend afrondde. De wedstrijd had daarna enkele wat grimmige overtredingen die goed werden beoordeeld door scheidsrechter Frazer uit Dinxperlo. Hij trok een paar keer terecht geel, waarna de rust wederkeerde. Net voor rust kwam MEC op voorsprong toen Robert Woordes de bal in kon tikken, nadat deze niet onder controle werd gekregen door de keeper van Vios. De rust werd bereikt met 2-1.

In de tweede helft had MEC de kansen om de 3-1 aan te tekenen, maar deze mogelijkheden werden helaas niet benut. Vios Beltrum werd daarna sterker. De 2-2 viel dan ook niet onverwacht. Hierna bleef Vios wat sterker, maar MEC bleef ook gevaarlijk in de tegenaanval. Gescoord werd er niet meer, zodat scheidsrechter Frazer na en korte blessuretijd voor het einde floot en iedereen zich kon schikken in een 2-2 gelijkspel.


Komende zondag speelt MEC uit tegen FC Eibergen. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.