Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.

Gevonden voorwerpen

15 juni 2018
Gevonden voorwerpen

Na het huistoernooi en de afscheidswedstrijd van Emil, zijn er wat spullen achtergebleven. Op de foto's zie je een tas, slippers en een zonnebril. De eigenaar van één of meer ...

MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

12 juni 2018
MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

MEC heeft gisteren met een huistoernooi in de ochtend en een afscheidswedstrijd van meerdere spelers van MEC 1 het seizoen afgesloten. Op een zonovergoten dag gingen om 10.00 uur de...


MEC 1 heeft de uitwedstrijd tegen Eibergen met 2-1 verloren. MEC begon goed aan de wedstrijd, al was de eerste grote kans voor Eibergen. MEC kreeg een aantal mogelijkheden en eentje ervan werd benut door Emil Dibbets. Ook Eibergen kreeg een aantal kansen, maar deze werden gelukkig voor MEC niet benut. Het tempo was hoog in de eerste helft en in combinatie met het warme voorjaarsweer was het de vraag welke van de teams dit tempo de tweede helft vol kon houden. De ruststand was dus 1-0 voor MEC.

Na rust zakte het tempo toch wat weg, doordat beide teams wat vermoeid raakten. Eibergen voetbalde wel makkelijker en langzaam kwam MEC niet meer onder de druk vandaan. De gelijkmaker hing dan ook in de lucht en deze viel na ruim een uur voetballen, toen een corner goed werd binnengekopt achter Jochem Voskuil. MEC bleef onder druk staan en in de 80e minuut werd het 2-1 toen een vrije schop van Eibergen niet goed werd verwerkt. De bal werd als voorzet opnieuw ingebracht, maar viel bij de tweede paal in het doel van MEC. MEC probeerde nog een slotoffensief te ontketenen, maar moest dit al snel doen met 10 mensen, doordat Robert Woordes een terechte rode kaart ontving wegens natrappen van de zeer goed leidende scheidsrechter Hoopman uit Doetinchem. Met 10 man kreeg MEC nog twee mogelijkheden, waaronder één hele grote, maar helaas stond het vizier niet scherp genoeg, zodat er niet meer gescoord werd. Een terechte nederlaag op basis van de tweede helft, waarin Eibergen sterker was.

Komende zondag speelt MEC opnieuw uit, dan tegen SVGG uit Mechgelen. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.