Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft de thuiswedstrijd tegen Mariënveld met 2-0 gewonnen. MEC begon goed aan de wedstrijd. Mariënveld, dat door blessures en afwezigen aantrad met een verzwakte selectie, werd teruggedrongen op eigen helft. De 1-0 viel al snel toen Emil Dibbets een schot, dat naast zou gaan, van dichtbij binnentikte. Hierna probeerde MEC snel de 2-0 te forceren, maar hierdoor werd het spel ook slordiger. Kansen waren er genoeg, maar gescoord werd er niet. Mariënveld raakte eenmaal de lat uit een vrije schop, maar verder dan dat kwam het niet.
In de tweede helft was het speldbeeld hetzelfde. MEC probeerde de 2-0 te maken, maar was te slordig in zijn spel en in de afronding. Mariënveld beperkte zich tot tegenhouden. In de 80e minuut viel dan toch de 2-0 toen Wouter Höfkes deze via de onderkant van de lat de bal binnenwerkte. Hierna waren er ook nog mogelijkheden op de 3-0, maar ook deze werden niet benut. Scheidsrechter Benali uit Bennekom(!) vond het toen mooi geweest en floot voor het einde van de wedstrijd die dus simpel gewonnen werd door MEC.
A.s. zondag speelt MEC opnieuw thuis, dan tegen Ulftse Boys. Aanvang 14.00 uur. (Foto's Anja de Roos)


Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.