Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft de uitwedstrijd tegen KSV gewonnen met 0-1. Traditioneel heeft MEC het altijd lastig in Vragender en dat was vandaag niet anders. Al na 40 seconden kreeg KSV een grote kans op 1-0 maar deze werd niet benut. MEC was wakker en begon goed te voetballen. Het kreeg kansen, maar deze werden ook niet benut. Een bal van Emil Dibbets leek over de doellijn te zijn geweest, maar de scheidsrechter kon dit vanuit zijn positie niet waarnemen, zodat het doelpunt niet werd toegekend. KSV was gevaarlijk in de tegenstoot, maar ook zij hadden het vizier niet op scherp staan.  De ruststand was dan ook 0-0, waar 2-2 of 3-3 ook mogelijk was geweest.
In de tweede helft was MEC voetballend opnieuw beter. Kansen waren er wat minder van beide kanten en de kansen die er waren, werden niet benut van beide kanten. In de 80e minuut werd Nico Deunk onderuit getrokken in het strafschopgebied van KSV. Scheidsrechter Frazer wees gedecideerd naar de stip. Peter de Roos ontfermde zich over dit buitenkansje en schoot onberispelijk raak. Scheidsrechter Frazer uit Dinxperlo haalde in deze minuten de teugels even aan door in vijf minuten tijd vijf gele kaarten te trekken. Drie voor KSV en twee voor MEC. Hierna keerde de rust wat weder. KSV probeerde nog wel de 1-1 te forceren, maar het geloof ontbrak. MEC had nog kansen op de 2-0, maar faalde in de afronding, zodat het nog spannend bleef tot het eind. Gescoord werd niet meer, waardoor MEC drie zuur verdiende punten meer naar Miste kon nemen.
Komende donderdag (Hemelvaartsdag) speelt MEC uit tegen Dinxperlo. Aanvang 14.30 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.