Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft na lange tijd weer een nederlaag geleden. In Lievelde werd het 1-0 voor Erix. MEC begon wat slordig aan de wedstrijd, maar herstelde dit snel. Erix werd teruggedrongen en het ontbrak alleen aan de doelpunten om het verschil tot uiting te laten komen. Paal, lat en de keeper voorkwamen dat MEC voor rust op 2 of 3-0  voorsprong stond. Erix kon zich alleen beperken tot tegenhouden, maar deed dit naar behoren en zo werd de rust bereikt met 0-0.
Na rust was het spelbeeld eerst nog hetzelfde, maar gescoord werd er ook nu niet door MEC. Langzaam kwam Erix beter in het spel en werd MEC slordiger. Erix drukte MEC wat naar achteren en uit een scrimmage voor het doel van MEC kreeg Nico Deunk de bal ongelukkig tegen de hand. Scheidsrechter Polman uit Aalten, die af en toe wat weifelend overkwam, wees hier wel gedecideerd naar de stip. De strafschop werd feilloos benut. Hierna probeerde MEC nog wel de gelijkmaker te forceren, maar veel leverde dit, behalve een kopkans, niet meer op, zodat de 1-0 voorsprong door Erix over de streep werd getrokken.
As. donderdag speelt MEC thuis tegen GWVV. Aanvang 19.30 uur. Inzet is de tweede periodetitel, die door MEC, GWVV, maar ook Ulftse Boys en Rekken gewonnen kan worden. Deze laatste twee spelen ook tegen elkaar, dus spanning gegarandeerd!

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.