Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.

Gevonden voorwerpen

15 juni 2018
Gevonden voorwerpen

Na het huistoernooi en de afscheidswedstrijd van Emil, zijn er wat spullen achtergebleven. Op de foto's zie je een tas, slippers en een zonnebril. De eigenaar van één of meer ...

MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

12 juni 2018
MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

MEC heeft gisteren met een huistoernooi in de ochtend en een afscheidswedstrijd van meerdere spelers van MEC 1 het seizoen afgesloten. Op een zonovergoten dag gingen om 10.00 uur de...


MEC 1 heeft de thuiswedstrijd met 3-1 gewonnen van GWVV uit Varsselder en daardoor de 2e periodetitel in de wacht gesleept. MEC begon goed aan de wedstrijd al ontsnapte het aan een achterstand binnen een minuut toen een speler van GWVV de bal op de lat liet belanden. MEC was daarna goed bij de les en speelde met veel inzet, waarbij er ook goed werd gevoetbald. Binnen 10 minuten werd het 1-0 toen een goede actie en voorzet van Robert Woordes door Peter de Roos werd gepromoveerd tot doelpunt. MEC zette door en legde GWVV de wil op. Na een half uur werd het 2-0 toen Roy Berenschot een vrije schop van Wouter Höfkes binnenkopte. Net voor rust werd de spanning toch teruggebracht, nadat een vrije schop niet onder controle kon worden gekregen door Jochem Voskuil en de spits van GWVV er snel bij was om de 2-1 aan te tekenen.
In de tweede helft was MEC opnieuw de betere ploeg. Al snel kwam het tegen 10 man te spelen, toen de spits van GWVV rood kreeg na een fel duel met Robert Woordes. De rode kaart leek wat aan de zware kant. Wellicht had dit met geel ook afgekund, evenals de wel terecht gegeven gele kaart aan Robert. GWVV probeerde het daarna nog wel, maar het geloof ontbrak, zeker nadat Emil Dibbets met een mooi schot na weer een goede actie van Robert Woordes de 3-1 aantekende. Beide ploegen kregen nog wel enkele mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer. Scheidsrechter Welbers uit Gent (bij Nijmegen!, KNVB kan de scheidsrechter nog verder op pad worden gestuurd voor een doordeweekse wedstrijd om 19.30 uur?!!), die verder een goede wedstrijd floot, blies na een zevental minuten blessuretijd voor het eind van de wedstrijd. Door dit resultaat speelt MEC voor het eerst in haar historie nacompetitie om promotie naar de Derde Klasse! Dit zijn maximaal drie wedstrijden die allen gewonnen moeten worden, voordat promotie een feit is. De eerste wedstrijd is op 3 juni a.s. Waar en tegen wie is nog onbekend. As zondag speelt MEC de laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen. Om 14.00 uur treedt het in Miste aan tegen Dinxperlo.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.