Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.

Gevonden voorwerpen

15 juni 2018
Gevonden voorwerpen

Na het huistoernooi en de afscheidswedstrijd van Emil, zijn er wat spullen achtergebleven. Op de foto's zie je een tas, slippers en een zonnebril. De eigenaar van één of meer ...

MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

12 juni 2018
MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

MEC heeft gisteren met een huistoernooi in de ochtend en een afscheidswedstrijd van meerdere spelers van MEC 1 het seizoen afgesloten. Op een zonovergoten dag gingen om 10.00 uur de...


MEC 1 heeft de laatste thuiswedstrijd van het seizoen verloren. Tegen Dinxperlo werd het 1-3. MEC werd net als in de eerste wedstrijd tegen Dinxperlo in het begin naar achteren gedrongen. Dinxperlo was de bovenliggende partij maar wist het zoals vaker dit seizoen het net niet te vinden bij de kansen die het kreeg. Het bleef dus 0-0 totdat net voor rust Robert Woordes uit het niets een actie goed doorzette die in eerste instantie niet zo gevaarlijk leek. Door zijn inzet werd het echter wel gevaarlijk en wel zo dat hij zelf de 1-0 aantekende. Tegen de verhouding in, maar dat was voor MEC uiteraard geen probleem. Met de 1-0 voorsprong werd de rust bereikt.
Na rust hetzelfde spelbeeld in het eerste kwartier als in de eerste helft. Daarna werd MEC beter en had het enkele kopkansen waaruit de 2-0 had kunnen vallen. Deze werden echter niet benut. Dinxperlo bleef gevaarlijk en kreeg een strafschop toen Jochem Voskuil een overtreding beging binnen het strafschopgebied. De strafschop werd onberispelijk raak geschoten. Een twintig minuten later ging de bal opnieuw terecht op de stip na een nieuwe overtreding. Ook deze strafschop werd benut zodat het 1-2 voor Dinxperlo stond. MEC probeerde het nog wel, kreeg ook nog enkele mogelijkheden, maar in de counter was het Dinxperlo dat in blessuretijd de 1-3 aantekende en zo de wedstrijd besliste. Afgetrapt werd er daarna niet meer. MEC leed dus een terechte nederlaag in Miste.

Komende zondag speelt MEC de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen. Uit bij GWVV uit Varsselder begint de wedstrijd om 14.00 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.