Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.

Gevonden voorwerpen

15 juni 2018
Gevonden voorwerpen

Na het huistoernooi en de afscheidswedstrijd van Emil, zijn er wat spullen achtergebleven. Op de foto's zie je een tas, slippers en een zonnebril. De eigenaar van één of meer ...

MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

12 juni 2018
MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

MEC heeft gisteren met een huistoernooi in de ochtend en een afscheidswedstrijd van meerdere spelers van MEC 1 het seizoen afgesloten. Op een zonovergoten dag gingen om 10.00 uur de...


MEC 1 heeft het reguliere seizoen afgesloten met een 0-0 gelijkspel tegen GWVV uit Varsselder. In de wedstrijd, waar voor beide ploegen behalve de volgorde van de eindrangschikking niets meer op het spel stond, waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. GWVV kreeg kansen, maar ook MEC had mogelijkheden om te scoren. Dit gebeurde echter niet. De absolute wil om te winnen ontbrak, logischerwijze, bij beide teams, die volgende week alletwee in de na-competitite voor promotie actief zullen zijn. Scheidsrechter Floors uit Neede voelde het duel goed aan en hield de kaarten op zak. De wedstrijd eindigde dus zoals deze begon, zodat beide ploegen op 49 punten zijn geëindigd. Vios Beltrum is dit ook, waardoor het doelsaldo de doorslag gaf en MEC op de vierde plaats is geëindigd. Een erg succesvol jaar dus en een grote opsteker na het veel slechter vorige seizoen, waarin handhaving ter nauwer nood werd behaald.
Komende zondag speelt MEC de eerste nacompetitie wedstrijd tegen Keyenburgse Boys, dat uit de derde klasse komt. Aanvang 14.00 uur in Keyenborg.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.