Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.

Gevonden voorwerpen

15 juni 2018
Gevonden voorwerpen

Na het huistoernooi en de afscheidswedstrijd van Emil, zijn er wat spullen achtergebleven. Op de foto's zie je een tas, slippers en een zonnebril. De eigenaar van één of meer ...

MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

12 juni 2018
MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

MEC heeft gisteren met een huistoernooi in de ochtend en een afscheidswedstrijd van meerdere spelers van MEC 1 het seizoen afgesloten. Op een zonovergoten dag gingen om 10.00 uur de...


Voor MEC 1 zit het seizoen erop. De nacompetitiewedstrijd tegen Keyenburgse Boys werd met 3-0 verloren en hierdoor is MEC uitgeschakeld voor promotie naar de Derde Klasse. MEC was de eerste helft beter, kreeg ook kansen, maar kon niet tot scoren komen. Net voor rust kwam Keyenburgse Boys vanuit het niets op 1-0. Even later werd het ook nog 2-0 en met deze stand ging de ploegen de rust in.
Na rust was de wedstrijd gelijkwaardiger. MEC probeerde de aansluitingstreffer te maken, maar verder dan wat kleine mogelijkheden kwam het niet. Keyenburgse Boys loerde op de counter om de beslissende 3-0 te maken. Dit gebeurde vlak voor tijd, waardoor het definitief was dat MEC werd uitgeschakeld.
Deze wedstrijd betekende ook de laatste wedstrijd in MEC 1 voor Roel Blekkink, Deliaan van Eerden, Jochem Voskuil en Emil Dibbets. Allen gaan na jaren MEC 1 lager voetballen. Komende zondag (10 juni) zal tijdens de afscheidswedstrijd van Emil Dibbets worden stilgestaan bij deze afscheidnemende mannen. De wedstrijd begint om 14.00 uur bij Den Tappen.
Nu het seizoen ten einde is rest ons de supporters te bedanken voor hun trouwe steun in de uit- en thuiswedstrijden. Het is altijd fijn om te zien dat mensen elke de moeite nemen om naar de wedstrijden te kijken. Supporters bedankt! Wellicht tot volgende week en anders tot volgend seizoen!

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.