Oud ijzer actie

25 januari 2018
Oud ijzer actie

Zaterdag 21 april zal v.v.. MEC weer rondgaan in Corle en Miste om oud ijzer op te halen. Als u oud ijzer heeft, zet dit dan pas 's morgens aan...

Tussenstand Topscorer van MEC

12 januari 2018
Tussenstand Topscorer van MEC

De winterstop is nog in volle gang, een mooi moment voor een eerste tussenstand van de Topscorer van MEC.

Jubilarissen gehuldigd

07 januari 2018
Jubilarissen gehuldigd

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van afgelopen 5 januari werden de leden die een jubileum behaald hebben in 2017 in het zonnetje gezet. Dit jaar hadden we maar liefst 15 jubilarissen. Alle...


Zondag 24 september was het dan eindelijk zover, het seizoen 2017/2018 ging beginnen. Zou het dan dit seizoen echt gaan gebeuren?

Al meteen bij Den Tappen ontstonden de eerste problemen. Een uitwedstrijd, hoe ging dat ook alweer? Oja, met de auto die kant op... 'Kunnen we die jongens niet bellen of ze hier komen?' Toen uiteindelijk her en der uit Miste nog wat auto's waren geregeld kon worden vertrokken richting RKZVC. 

Het seizoen werd afgetrapt op het plastic hoofdveld in Zieuwent. Voor het merendeel van de spelers de eerste keer sinds maanden dat men überhaupt weer een voetbal zag. En ook de ondergrond deze ochtend zorgde ervoor dat de omstandigheden ideaal waren voor een perfecte seizoenstart. Coach Hans was echter al binnen een half uur door zijn eerste 3 wisselmogelijkheden heen. Arjen 'Lukaku' Wiggers was al een paar dagen ziek geweest en dat brak hem ook nu op, Peter had nieuwe schoenen die nu mooi al een eerste half uurtje waren ingelopen en ook Jeffrey hield het na een half uurtje voor gezien.
Al snel bleek de thuisploeg, waartegen al diverse keren eerder gespeeld werd, ook deze keer een flinke maat te groot. Veel kon nog worden tegengehouden door de redelijk spelende achterhoede en met name ook doelman Tom, echter konden ook zij niet voorkomen dat diverse knap uitgespeelde aanvallen toch tot doelpunten leidden. Met een 4-0 ruststand en 8-1 eindstand waren de verhoudingen op het plastic vrij duidelijk. En alsof de thuisploeg het al niet makkelijk genoeg had besloot Thomas ze nog een handje te helpen. Hij had naar eigen zeggen het hele weekend al pech en dat bleek ook toen hij een hoekschop knap en onhoudbaar achter doelman Tom in het eigen doel wist te werken.

Bas Roerdink liet zien dat hij zijn handelsmerk van vorig seizoen nog niet verleerd is. Vanaf ongeveer de middenlijn zag hij de doelman iets te ver voor zijn goal staan en met een knappe uithaal wist hij voor het hoogtepunt van de ochtend te zorgen. Coach Hans was hiermee zo blij dat hij zingend, springend en dansend achter Bas aanging. Omdat Bas vermoedde dat dit wel eens zijn hoogtepunt van het seizoen zou kunnen zijn besloot hij na afloop maar direct een kratje in te doen.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.