Profielfoto voetbal.nl

18 oktober 2017

In de afgelopen weken is het me opgevallen dat er spelers zijn die hun profielfoto gewijzigd hebben in de voetbal.nl app. Dit is op zich toegestaan, mits de foto voldoende...

Nieuw bord City Wonen

18 oktober 2017
Nieuw bord City Wonen

In de afgelopen week is het oude reclamebord van Eugelink te Kortschot vervangen door het nieuwe bord van City Wonen.  

Zonder scheids geen wedstrijd

18 oktober 2017

  Hierbij willen we jullie wijzen op het belang van scheidsrechters voor voetbalwedstrijden, "zonder scheids geen wedstrijd". v.v. M.E.C. werkt nauw samen met de scheidsrechtersfederatie Winterswijk e.o. om elke week...

Ooievaars gesignaleerd op voetbalveld

21 september 2017
Ooievaars gesignaleerd op voetbalveld

Deze week werden er een aantal ooievaars gesignaleerd op ons sportcomplex. Zouden deze zorgen voor toekomstige aanwas bij de jeugd?


Zondag 24 september was het dan eindelijk zover, het seizoen 2017/2018 ging beginnen. Zou het dan dit seizoen echt gaan gebeuren?

Al meteen bij Den Tappen ontstonden de eerste problemen. Een uitwedstrijd, hoe ging dat ook alweer? Oja, met de auto die kant op... 'Kunnen we die jongens niet bellen of ze hier komen?' Toen uiteindelijk her en der uit Miste nog wat auto's waren geregeld kon worden vertrokken richting RKZVC. 

Het seizoen werd afgetrapt op het plastic hoofdveld in Zieuwent. Voor het merendeel van de spelers de eerste keer sinds maanden dat men ├╝berhaupt weer een voetbal zag. En ook de ondergrond deze ochtend zorgde ervoor dat de omstandigheden ideaal waren voor een perfecte seizoenstart. Coach Hans was echter al binnen een half uur door zijn eerste 3 wisselmogelijkheden heen. Arjen 'Lukaku' Wiggers was al een paar dagen ziek geweest en dat brak hem ook nu op, Peter had nieuwe schoenen die nu mooi al een eerste half uurtje waren ingelopen en ook Jeffrey hield het na een half uurtje voor gezien.
Al snel bleek de thuisploeg, waartegen al diverse keren eerder gespeeld werd, ook deze keer een flinke maat te groot. Veel kon nog worden tegengehouden door de redelijk spelende achterhoede en met name ook doelman Tom, echter konden ook zij niet voorkomen dat diverse knap uitgespeelde aanvallen toch tot doelpunten leidden. Met een 4-0 ruststand en 8-1 eindstand waren de verhoudingen op het plastic vrij duidelijk. En alsof de thuisploeg het al niet makkelijk genoeg had besloot Thomas ze nog een handje te helpen. Hij had naar eigen zeggen het hele weekend al pech en dat bleek ook toen hij een hoekschop knap en onhoudbaar achter doelman Tom in het eigen doel wist te werken.

Bas Roerdink liet zien dat hij zijn handelsmerk van vorig seizoen nog niet verleerd is. Vanaf ongeveer de middenlijn zag hij de doelman iets te ver voor zijn goal staan en met een knappe uithaal wist hij voor het hoogtepunt van de ochtend te zorgen. Coach Hans was hiermee zo blij dat hij zingend, springend en dansend achter Bas aanging. Omdat Bas vermoedde dat dit wel eens zijn hoogtepunt van het seizoen zou kunnen zijn besloot hij na afloop maar direct een kratje in te doen.

Copyright © 2017 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.