Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.

Gevonden voorwerpen

15 juni 2018
Gevonden voorwerpen

Na het huistoernooi en de afscheidswedstrijd van Emil, zijn er wat spullen achtergebleven. Op de foto's zie je een tas, slippers en een zonnebril. De eigenaar van één of meer ...

MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

12 juni 2018
MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

MEC heeft gisteren met een huistoernooi in de ochtend en een afscheidswedstrijd van meerdere spelers van MEC 1 het seizoen afgesloten. Op een zonovergoten dag gingen om 10.00 uur de...


Voor onze veteranen stond vandaag de lastige uitwedstrijd tegen KSV 5 op het programma. Vaak toch wel een wat beladen wedstrijd ook (zelfs voor ons niveau). Vandaag was het echter een sportief potje voetbal waarin niet heel veel spannende dingen gebeurden. Wij kwamen na ongeveer 15 minuten op voorsprong. Erwin ging er op rechts vandoor en wist de bal diagonaal in de verre hoek van de keepr te schieten. Hierbij moet opgemekrt worden dat hiervoor KSV al een keer de paal had getroffen nadat MEC doelman Edwin wat matig uitverdedigde en Vraqgen van afstand het doel net niet vond. Heel lang konden we ook niet genieten van de voorsprong. Een voorzet van de linkerkant van Vragender werd door Bakker Roel snoeihard in eigen doel geschoten. Konden we weer opnieuw beginnen. Wij hadden het betere van het spel en dat leidde ook weer tot een nieuwe voorsprong. Wiljo zorgde voor de 1-2. Vlak voor rust wist André met een prachtig afstand schot de bal buiten bereik van de keeper in de kruising te schieten.
In de tweede helft hadden gerekend op een stormloop van KSV. Deze bleef echter uit. Wij kregen zelfs diverse mogelijkheden, maar wisten het doel niet te vinden. Pas 5 minuten voor het einde  wist Erwin zijn tweede van de ochtend te maken, waarmee de drie punten definitief mee naar Miste gingen.

Volgende week thuis tegen Meddo 5. Deze wedstrijd leeft al zo enorm bij Gé Oonk, dat hij vandaag besloot om uit voorzorg zich al vast na 10 minuten te laten wisselen. Dit met het oog op volgende week als hij tegen zijn oud companen mag aantreden.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.