Oud ijzer actie

25 januari 2018
Oud ijzer actie

Zaterdag 21 april zal v.v.. MEC weer rondgaan in Corle en Miste om oud ijzer op te halen. Als u oud ijzer heeft, zet dit dan pas 's morgens aan...

Tussenstand Topscorer van MEC

12 januari 2018
Tussenstand Topscorer van MEC

De winterstop is nog in volle gang, een mooi moment voor een eerste tussenstand van de Topscorer van MEC.

Jubilarissen gehuldigd

07 januari 2018
Jubilarissen gehuldigd

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van afgelopen 5 januari werden de leden die een jubileum behaald hebben in 2017 in het zonnetje gezet. Dit jaar hadden we maar liefst 15 jubilarissen. Alle...


Voor onze veteranen stond vandaag de lastige uitwedstrijd tegen KSV 5 op het programma. Vaak toch wel een wat beladen wedstrijd ook (zelfs voor ons niveau). Vandaag was het echter een sportief potje voetbal waarin niet heel veel spannende dingen gebeurden. Wij kwamen na ongeveer 15 minuten op voorsprong. Erwin ging er op rechts vandoor en wist de bal diagonaal in de verre hoek van de keepr te schieten. Hierbij moet opgemekrt worden dat hiervoor KSV al een keer de paal had getroffen nadat MEC doelman Edwin wat matig uitverdedigde en Vraqgen van afstand het doel net niet vond. Heel lang konden we ook niet genieten van de voorsprong. Een voorzet van de linkerkant van Vragender werd door Bakker Roel snoeihard in eigen doel geschoten. Konden we weer opnieuw beginnen. Wij hadden het betere van het spel en dat leidde ook weer tot een nieuwe voorsprong. Wiljo zorgde voor de 1-2. Vlak voor rust wist André met een prachtig afstand schot de bal buiten bereik van de keeper in de kruising te schieten.
In de tweede helft hadden gerekend op een stormloop van KSV. Deze bleef echter uit. Wij kregen zelfs diverse mogelijkheden, maar wisten het doel niet te vinden. Pas 5 minuten voor het einde  wist Erwin zijn tweede van de ochtend te maken, waarmee de drie punten definitief mee naar Miste gingen.

Volgende week thuis tegen Meddo 5. Deze wedstrijd leeft al zo enorm bij Gé Oonk, dat hij vandaag besloot om uit voorzorg zich al vast na 10 minuten te laten wisselen. Dit met het oog op volgende week als hij tegen zijn oud companen mag aantreden.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.