Trainers seizoen 2018-2019

13 december 2017
Trainers seizoen 2018-2019

Voor het volgend seizoen (2018-2019) kunnen we melden dat Mark Reinders ook dan onze hoofdtrainer voor MEC Heren selectie zal zijn. Hier zijn we erg content mee.

Nieuwjaarsreceptie - Back to Basic

13 december 2017
Nieuwjaarsreceptie - Back to Basic

Op vrijdag 5 januari zal onze nieuwjaarsreceptie worden gehouden. Hiervoor nodigen wij alle leden, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en hun partner van harte uit om samen met ons het nieuwe jaar...

Sinterklaas bij MEC/Bredevoort op bezoek

08 december 2017
Sinterklaas bij MEC/Bredevoort op bezoek

Zaterdagmiddag 2 december was het zover Sinterklaas bracht een bezoek aan de F pupillen van MEC/Bredevoort. 34 kinderen zaten vol spanning te klaar bij "Den Tappen" in Miste.Met luid gezang...


Voor onze veteranen stond vandaag de lastige uitwedstrijd tegen KSV 5 op het programma. Vaak toch wel een wat beladen wedstrijd ook (zelfs voor ons niveau). Vandaag was het echter een sportief potje voetbal waarin niet heel veel spannende dingen gebeurden. Wij kwamen na ongeveer 15 minuten op voorsprong. Erwin ging er op rechts vandoor en wist de bal diagonaal in de verre hoek van de keepr te schieten. Hierbij moet opgemekrt worden dat hiervoor KSV al een keer de paal had getroffen nadat MEC doelman Edwin wat matig uitverdedigde en Vraqgen van afstand het doel net niet vond. Heel lang konden we ook niet genieten van de voorsprong. Een voorzet van de linkerkant van Vragender werd door Bakker Roel snoeihard in eigen doel geschoten. Konden we weer opnieuw beginnen. Wij hadden het betere van het spel en dat leidde ook weer tot een nieuwe voorsprong. Wiljo zorgde voor de 1-2. Vlak voor rust wist André met een prachtig afstand schot de bal buiten bereik van de keeper in de kruising te schieten.
In de tweede helft hadden gerekend op een stormloop van KSV. Deze bleef echter uit. Wij kregen zelfs diverse mogelijkheden, maar wisten het doel niet te vinden. Pas 5 minuten voor het einde  wist Erwin zijn tweede van de ochtend te maken, waarmee de drie punten definitief mee naar Miste gingen.

Volgende week thuis tegen Meddo 5. Deze wedstrijd leeft al zo enorm bij Gé Oonk, dat hij vandaag besloot om uit voorzorg zich al vast na 10 minuten te laten wisselen. Dit met het oog op volgende week als hij tegen zijn oud companen mag aantreden.

Copyright © 2017 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.