Trainers seizoen 2018-2019

13 december 2017
Trainers seizoen 2018-2019

Voor het volgend seizoen (2018-2019) kunnen we melden dat Mark Reinders ook dan onze hoofdtrainer voor MEC Heren selectie zal zijn. Hier zijn we erg content mee.

Nieuwjaarsreceptie - Back to Basic

13 december 2017
Nieuwjaarsreceptie - Back to Basic

Op vrijdag 5 januari zal onze nieuwjaarsreceptie worden gehouden. Hiervoor nodigen wij alle leden, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en hun partner van harte uit om samen met ons het nieuwe jaar...

Sinterklaas bij MEC/Bredevoort op bezoek

08 december 2017
Sinterklaas bij MEC/Bredevoort op bezoek

Zaterdagmiddag 2 december was het zover Sinterklaas bracht een bezoek aan de F pupillen van MEC/Bredevoort. 34 kinderen zaten vol spanning te klaar bij "Den Tappen" in Miste.Met luid gezang...


Het is lang geleden en ik kan het me niet meer herinneren, maar we staan boven aan. Laten we genieten van het moment. De veteranen zijn dit seizoen nog ongeslagen, wat een weelde. Vandaag werd Meddo aan de zegekar gebonden. Gé Oonk kon helaas niet meedoen. Nadat hij zich geestelijk en lichamelijk afgelopen woensdag op de training had voorbereid, begonnen zijn darmen zaterdagnacht op te spelen, waardoor hij verstek moest laten gaan en niet tegen zijn oude kornuiten uit Meddo kon voetballen.
We speelden een prima pot. Toch kwamen we op 0-1 achter doordat Edwin en Roel met elkaar in bosting kwamen, waarna spits Alfred Scholten er vandoor ging en voor keeper Addy geen fout maakte. Addy is overigens al de derde doelman van dit seizoen. Hij stond zijn doel vandaag prima te verdedigen.
Niet lang na de 0-1 kwamen we al weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Wiljo. Hieraan waren al een aantal grote kansen aan vooraf gegaan die helaas niet benut werden. Ruststand 1-1.
In de tweede helft begonnen we goed. We kregen opnieuw goede kansen, waarvan er door Bas Roerdink één benut werd. Wim Ongena gaf de voorzet die Erwin nog wilde binnenkoppen met een mooie zweefduik. Gelukkig wist Erwin de bal te missen, waarna Bas de bal in het lege doel kon schieten. Vlak hierop werd het 3-1, opnieuw door Wiljo die de bal in het strafschopgebied controleerde en langs de keeper prikte. In de slotfase werd het toch nog spannend. 10 minuten voor tijd wist Meddo toch nog de aansluitingstreffer te maken, waardoor er nog 10 minuten met de billen geknepen moest worden.
Volgende week zullen we zien waar we echt staan als we tegen nummer 2 Ratti aantreden.

Copyright © 2017 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.