Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.

Gevonden voorwerpen

15 juni 2018
Gevonden voorwerpen

Na het huistoernooi en de afscheidswedstrijd van Emil, zijn er wat spullen achtergebleven. Op de foto's zie je een tas, slippers en een zonnebril. De eigenaar van één of meer ...

MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

12 juni 2018
MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

MEC heeft gisteren met een huistoernooi in de ochtend en een afscheidswedstrijd van meerdere spelers van MEC 1 het seizoen afgesloten. Op een zonovergoten dag gingen om 10.00 uur de...


Het is lang geleden en ik kan het me niet meer herinneren, maar we staan boven aan. Laten we genieten van het moment. De veteranen zijn dit seizoen nog ongeslagen, wat een weelde. Vandaag werd Meddo aan de zegekar gebonden. Gé Oonk kon helaas niet meedoen. Nadat hij zich geestelijk en lichamelijk afgelopen woensdag op de training had voorbereid, begonnen zijn darmen zaterdagnacht op te spelen, waardoor hij verstek moest laten gaan en niet tegen zijn oude kornuiten uit Meddo kon voetballen.
We speelden een prima pot. Toch kwamen we op 0-1 achter doordat Edwin en Roel met elkaar in bosting kwamen, waarna spits Alfred Scholten er vandoor ging en voor keeper Addy geen fout maakte. Addy is overigens al de derde doelman van dit seizoen. Hij stond zijn doel vandaag prima te verdedigen.
Niet lang na de 0-1 kwamen we al weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Wiljo. Hieraan waren al een aantal grote kansen aan vooraf gegaan die helaas niet benut werden. Ruststand 1-1.
In de tweede helft begonnen we goed. We kregen opnieuw goede kansen, waarvan er door Bas Roerdink één benut werd. Wim Ongena gaf de voorzet die Erwin nog wilde binnenkoppen met een mooie zweefduik. Gelukkig wist Erwin de bal te missen, waarna Bas de bal in het lege doel kon schieten. Vlak hierop werd het 3-1, opnieuw door Wiljo die de bal in het strafschopgebied controleerde en langs de keeper prikte. In de slotfase werd het toch nog spannend. 10 minuten voor tijd wist Meddo toch nog de aansluitingstreffer te maken, waardoor er nog 10 minuten met de billen geknepen moest worden.
Volgende week zullen we zien waar we echt staan als we tegen nummer 2 Ratti aantreden.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.