Profielfoto voetbal.nl

18 oktober 2017

In de afgelopen weken is het me opgevallen dat er spelers zijn die hun profielfoto gewijzigd hebben in de voetbal.nl app. Dit is op zich toegestaan, mits de foto voldoende...

Nieuw bord City Wonen

18 oktober 2017
Nieuw bord City Wonen

In de afgelopen week is het oude reclamebord van Eugelink te Kortschot vervangen door het nieuwe bord van City Wonen.  

Zonder scheids geen wedstrijd

18 oktober 2017

  Hierbij willen we jullie wijzen op het belang van scheidsrechters voor voetbalwedstrijden, "zonder scheids geen wedstrijd". v.v. M.E.C. werkt nauw samen met de scheidsrechtersfederatie Winterswijk e.o. om elke week...

Ooievaars gesignaleerd op voetbalveld

21 september 2017
Ooievaars gesignaleerd op voetbalveld

Deze week werden er een aantal ooievaars gesignaleerd op ons sportcomplex. Zouden deze zorgen voor toekomstige aanwas bij de jeugd?


Het is lang geleden en ik kan het me niet meer herinneren, maar we staan boven aan. Laten we genieten van het moment. De veteranen zijn dit seizoen nog ongeslagen, wat een weelde. Vandaag werd Meddo aan de zegekar gebonden. Gé Oonk kon helaas niet meedoen. Nadat hij zich geestelijk en lichamelijk afgelopen woensdag op de training had voorbereid, begonnen zijn darmen zaterdagnacht op te spelen, waardoor hij verstek moest laten gaan en niet tegen zijn oude kornuiten uit Meddo kon voetballen.
We speelden een prima pot. Toch kwamen we op 0-1 achter doordat Edwin en Roel met elkaar in bosting kwamen, waarna spits Alfred Scholten er vandoor ging en voor keeper Addy geen fout maakte. Addy is overigens al de derde doelman van dit seizoen. Hij stond zijn doel vandaag prima te verdedigen.
Niet lang na de 0-1 kwamen we al weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Wiljo. Hieraan waren al een aantal grote kansen aan vooraf gegaan die helaas niet benut werden. Ruststand 1-1.
In de tweede helft begonnen we goed. We kregen opnieuw goede kansen, waarvan er door Bas Roerdink één benut werd. Wim Ongena gaf de voorzet die Erwin nog wilde binnenkoppen met een mooie zweefduik. Gelukkig wist Erwin de bal te missen, waarna Bas de bal in het lege doel kon schieten. Vlak hierop werd het 3-1, opnieuw door Wiljo die de bal in het strafschopgebied controleerde en langs de keeper prikte. In de slotfase werd het toch nog spannend. 10 minuten voor tijd wist Meddo toch nog de aansluitingstreffer te maken, waardoor er nog 10 minuten met de billen geknepen moest worden.
Volgende week zullen we zien waar we echt staan als we tegen nummer 2 Ratti aantreden.

Copyright © 2017 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.