MEC 1 wint de 2e periode

18 mei 2018
MEC 1 wint de 2e periode

MEC 1 heeft afgelopen donderdag de inhaalwedstrijd tegen GWVV met 3-1 gewonnen en verzekerde zich daarmee met winst van de 2e periode. Door dit resultaat speelt MEC op 3 juni...

Rabobank Hart voor de Achterhoek van start

16 mei 2018
Rabobank Hart voor de Achterhoek van start

  Leden van de Rabobank hebben inmiddels een brief ontvangen met de uitnodiging om te stemmen op hun favoriete vereniging. Zoals eerder al gemeld heeft MEC zich ook gemeld voor...

MEC heeft weer oud ijzer opgehaald

24 april 2018
MEC heeft weer oud ijzer opgehaald

Op zaterdag 21 april was er weer een succesvolle oud ijzer actie bij MEC getuige deze foto.


Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen FC Trias op het programma. Omdat we wat krap in de bezetting zaten, kwam selectietrainer Patrick te Voortwis onze bank versterken. Dit was voor hem meteen een goed moment om de talentvolle groep die MEC 5 heet te aanschouwen. Anderzijds bleek dit voor de spelers zodanig motiverend te werken dat we één van de betere wedstrijden van het seizoen speelden. We begonnen ijzersterk aan de wedstrijd, hadden het betere van het spel en kregen al snel een paar kansen. Na 15 minuten opende Jeroen Stemerdink de score, na een voorzet van Erwin wist hij de bal binnen te tikken. Al weer zijn vierde goal na de winterstop. Ook Patrick zag dit gebeuren en moet toch ook gezien hebben dat hier misschien nog wel wat potentie voor MEC 2 zit.
Niet veel later tekende Erwin de 2-0 aan. Hierna drong Trias wat aan en kreeg ook wel kansen, maar die kregen wij ook toch. Geen van beide teams benutte er echter één waardoor we met 2-0 gingen rusten.
In de tweede heflt werd de boomlange Sander Pleiter door coach johan Ros ingebracht. Hij kwam tegen onze kleine kuitenbijter Frank te staan. Het eerste duel was voor Frank die Pleiter daarna geen moment meer in de wedstrijd liet komen. Trias drong wel aan na de rust en kreeg ook wel kansen, maar met name goed keeperswerk van Addie zorgde ervoor dat we de nul konden houden. Na een uur spelen was de grootste druk verdwenen en konden wij ook weer aanvallen. Paal en lat stonden in de weg voordat Erwin 3-0 kon aantekenen. Nadat een verdediger van Trias Remon neerlegde, werd de toegekende penalty door Erwin niet al te best ingeschoten. 10 minuten voor tijd besliste Wiljo de wedstrijd door 4-0 te maken.
Conclusie van vandaag: bij een te kort aan spelers, kan ook Patrick te Voortwis een beroep doen op MEC 5.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.