Gevonden sleutel

20 februari 2018
Gevonden sleutel

Bovenstaande sleutel is afgelopen maandag(19 februari) op het 2e veld gevonden bij MEC. Meer info bij Wim de Roos.

Oud ijzer actie

25 januari 2018
Oud ijzer actie

Zaterdag 21 april zal v.v.. MEC weer rondgaan in Corle en Miste om oud ijzer op te halen. Als u oud ijzer heeft, zet dit dan pas 's morgens aan...

Tussenstand Topscorer van MEC

12 januari 2018
Tussenstand Topscorer van MEC

De winterstop is nog in volle gang, een mooi moment voor een eerste tussenstand van de Topscorer van MEC.

Jubilarissen gehuldigd

07 januari 2018
Jubilarissen gehuldigd

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van afgelopen 5 januari werden de leden die een jubileum behaald hebben in 2017 in het zonnetje gezet. Dit jaar hadden we maar liefst 15 jubilarissen. Alle...


Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen FC Trias op het programma. Omdat we wat krap in de bezetting zaten, kwam selectietrainer Patrick te Voortwis onze bank versterken. Dit was voor hem meteen een goed moment om de talentvolle groep die MEC 5 heet te aanschouwen. Anderzijds bleek dit voor de spelers zodanig motiverend te werken dat we één van de betere wedstrijden van het seizoen speelden. We begonnen ijzersterk aan de wedstrijd, hadden het betere van het spel en kregen al snel een paar kansen. Na 15 minuten opende Jeroen Stemerdink de score, na een voorzet van Erwin wist hij de bal binnen te tikken. Al weer zijn vierde goal na de winterstop. Ook Patrick zag dit gebeuren en moet toch ook gezien hebben dat hier misschien nog wel wat potentie voor MEC 2 zit.
Niet veel later tekende Erwin de 2-0 aan. Hierna drong Trias wat aan en kreeg ook wel kansen, maar die kregen wij ook toch. Geen van beide teams benutte er echter één waardoor we met 2-0 gingen rusten.
In de tweede heflt werd de boomlange Sander Pleiter door coach johan Ros ingebracht. Hij kwam tegen onze kleine kuitenbijter Frank te staan. Het eerste duel was voor Frank die Pleiter daarna geen moment meer in de wedstrijd liet komen. Trias drong wel aan na de rust en kreeg ook wel kansen, maar met name goed keeperswerk van Addie zorgde ervoor dat we de nul konden houden. Na een uur spelen was de grootste druk verdwenen en konden wij ook weer aanvallen. Paal en lat stonden in de weg voordat Erwin 3-0 kon aantekenen. Nadat een verdediger van Trias Remon neerlegde, werd de toegekende penalty door Erwin niet al te best ingeschoten. 10 minuten voor tijd besliste Wiljo de wedstrijd door 4-0 te maken.
Conclusie van vandaag: bij een te kort aan spelers, kan ook Patrick te Voortwis een beroep doen op MEC 5.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.