Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.

Gevonden voorwerpen

15 juni 2018
Gevonden voorwerpen

Na het huistoernooi en de afscheidswedstrijd van Emil, zijn er wat spullen achtergebleven. Op de foto's zie je een tas, slippers en een zonnebril. De eigenaar van één of meer ...

MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

12 juni 2018
MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

MEC heeft gisteren met een huistoernooi in de ochtend en een afscheidswedstrijd van meerdere spelers van MEC 1 het seizoen afgesloten. Op een zonovergoten dag gingen om 10.00 uur de...


Met een krappe bezetting, maar toch een volle kleedkamer (MEC 3 en 4 zaten er ook bij in) begonnen we aan de voorbereidingen voor de thuiswedstrijd tegen Rekken. Bij afwezigheid van de doelman Addy, die na het hoogtepunt tegen Trias een vrije zondag had, stond Edwin weer in de goal. Gé Oonk moet fluiten en dat betekende de organisatie van de achterhoede op de schouders van Wim Ongena kwam te liggen. We mochten spelen op het trainingsveld en dat is toch altijd wel een vreemde gewaarwording.

In de eerste helft had Rekken het betere veldspel, maar wij kwamen er regelmatig wel goed uit. Omdat de defensie goed stond, werd Rekken niet heel gevaarlijk ons meer balbezit. Na ongeveer 20 minuten kwamen wij op voorsprong nadat de keeper van Rekken onder de hoekschop van André doorliep en Erwin kon binnentikken. Dit konden we vasthouden tot de rust.
In de rust had Rekken flink gewisseld en leek het erop dat ze ook sterker geworden waren. We waren nog maar nauwelijks begonnen of Erwin tekende de 2-0 aan. Bij prachtige counter wist Jeroen de bal voor te geven op Erwin, die eerst nog op de bal schoot, maar de rebound alsnog binnetikte. Hierna kregen we het moeilijk. Rekken kwam op 2-1 omdat een voorzet door Edwin tegen de spits werd geschoten en zo in het doel belandde. Rekken probeerde druk te zetten en kreeg ook kansen. Een afstandsschot kon door Edwin worden tegengehouden, maar hij tikte de bal voor de voeten van een Rekken speler die eenvoudig kon binnenschieten. Rekken leek van plan drie punten mee te nemen, maar daar staken we een stokje voor. De man in vorm wist een voorzet met zijn buik binnen te schieten. Toch konden we dit niet vasthouden. Met een mooi geplaatst afstandschot kwam Rekken weer op gelijke hoogte. 10 minuten voor tijd leek het er even op dat we toch nog zouden verliezen. Maar grensrechter Ad had vastgesteld dat er sprake was van buitenspel. Dat leek wat vreemd, maar de goal telde niet. Daarmee hielden we nog één punt in Miste.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.