Nieuwe dug-outs

13 augustus 2018
Nieuwe dug-outs

In de vakantie zijn door een aantal vrijwilligers de oude dougouts van het tweede speelverld vervangen door twee nieuwe.  De dugouts zijn met behulp van de volgende vrijwilligers geplaatst: Jelle Averdonk, Geert...

nieuwe bordsponsoren

13 augustus 2018
nieuwe bordsponsoren

In de zomerstop zijn er weer twee nieuwe bordsponsoren bijgekomen, te weten: - Mensink Berndes Makelaardij en Verzekeringen - Bernie Oonk Bouw en Montage Beiden bedankt voor jullie sponsoring.

STARTDAG Jeugd SJO MEC/Bredevoort.

12 augustus 2018
STARTDAG Jeugd SJO MEC/Bredevoort.

Zaterdag 18 augustus vindt de startdag plaats als start van het nieuwe seizoen. Voor de jeugd JO15 en JO17 zal dit plaatsvinden in Bredevoort en start om 10.45uur. De startdag...

Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....


Op deze mooie lentedag kwam KSV 5 op bezoek. Na een matige periode waren de gasten weer op volle oorlogsterkte naar Miste gekomen.  We begonnen vrij aardig aan de wedstrijd maar liepen toch op ongelukkige wijze tegen de 0-1 aan. Een hoekschop werd door de bezoekers ineens binnengeschoten. AndrĂ© dacht even later hetzelfde te doen, maar die van hem belande via de doelman op de lat. Niet veel later werd door MEC niet goed uitverdedigd en konden de gasten eenvoudig 0-2 maken. Toch kregen wij ook wel mogelijkheden, maar deze bleven helaas onbenut. Tot vlak voor rust Erwin in het strafschopgebied wegdraaide bij zijn tegenstander die hem daarna pootje haakte. De scheidsrechter kon niet veel anders dan een strafschop toekennen. Deze werd door Wiljo via de binnenkant van de paal binnengeschoten. Daarmee was de hoop op meer weer levend geworden.

In de eerste helft moest Remon helaas het veld verlaten na een ongelukkige valpartij. Later in het ziekenhuis bleek dat hij zijn schouder uit de kom had. Daarmee wordt de selectie weer wat dunner. Remon beterschap en een voorspoedig herstel.

In de tweede helft begonnen we voortvarend. Erwin schoot vanuit een prima counter de bal snoeihard op de lat. Hierna golfde het spel wat op en neer, waarbij KSV wel de betere kansen kreeg. Door een penalty kwam KSV op 1-3. De penalty kwam tot stand, doordat dat doelman Michel zich nadat hij de bal in plaats van ver weg te schieten tegen een speler aanschoot. Met een tackle die bij vrij worstelen niet misstaat, legde michel zijn tegenstander tegen de grond en kon de scheidsrechter wederom niet veel anders doen dan een strafschop geven.
Na een solo van de linkshalf van KSV werd de wedstrijd beslist. Rest mij nog te melden dat in de laatste minuut van de wedstrijd scheidstrechter Dijkema wederom een strafschop gaf. Na een ongelukkige handsbal van een KSV verdediger belandde de bal wederom op de stip. Omdat Wiljo inmiddels niet meer in het veld stond, nam aanvoerder Wim Ongena zijn verantwoordelijkheid en eiste de bal op. Daar waar een keeper normaliter een hoek uitzoekt, gebeurt dat op ons niveau niet. Wim verkeek zich hierop en plaatste de bal door het midden van het doel keurig in de handen van de doelman. Veel maakte dit niet meer uit, de wedstrijd was inmiddels beslist.

 

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.