Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.

Gevonden voorwerpen

15 juni 2018
Gevonden voorwerpen

Na het huistoernooi en de afscheidswedstrijd van Emil, zijn er wat spullen achtergebleven. Op de foto's zie je een tas, slippers en een zonnebril. De eigenaar van één of meer ...

MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

12 juni 2018
MEC luidt het seizoen en gestopte voetballers uit

MEC heeft gisteren met een huistoernooi in de ochtend en een afscheidswedstrijd van meerdere spelers van MEC 1 het seizoen afgesloten. Op een zonovergoten dag gingen om 10.00 uur de...


Met 11 man togen we vandaag naar Dinxperlo. Dinxperlo de nummer laatst van onze competitie. Dus deze wedstrijd wilden wel graag spelen. Voorafgaand werd met de tegenstander afgestemd om 2 keer 35 minuten te gaan spelen. Met de warmte en de angst op nieuwe blessures vond iedereen dit wel prima.
We speelden een prima pot. Dinxperlo gaf veel ruimte weg waar wij wel raad mee wisten. De 0-1 kwam tot stand na een goede solo van Erik op rechts die uiteindelijk Erwin wist te bereiken. Niet veel later kon Wilje uit een counter de 0-2 binnen tikken en nog voor rust wist opnieuw Wiljo de 0-3 te scoren.
Na de rust kwam Dinxperlo aanvankelijk wat meer opzetten hetgeen ook leidde tot de 1-3. Na 10 minuten was de energie bij Dinxperlo wel weggevloeid en ontstond een gelijkopgaande strijd. 10 minuten voor tijd wist Erwin nogmaals te scoren en de eindstand op 1-4 te bepalen.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.