Bataafseweg 2 A
7101PA
WINTERSWIJK
tel. 0543-515162

Vandaag speelden we onze thuiswedstrijd tegen Rekken in Rekken. Ondanks dat de wedstrijd was omgedraaid had onze elftal leiding voor goede communicatie gezorgd en was iedereen op tijd in Rekken aanwezig.
Rekken is altijd een lastige tegenstander, zo ook vandaag weer. We begonnen nog wel redelijk aan de wedstrijd met wat meer balbezit, maar na 10 minuten was dat optische overwicht wel weg. Na een kwartier maakte Rekken de 0-1 (of was het nu 1-0!?!?).Vanaf dat moment beheerste Rekken de wedstrijd en konden wij er aanvallend niet veel tegenover zetten. Na een half uur spelen maakte Edwin A. een lichte overtreding in het strafschopgebied en gaf de scheidsrechter een penalty aan Rekken. Nog voordat de scheids gefloten had werd deze feilloos binnen geschoten. De scheidsrechter liet hem echter overnemen. Doelman Michel had goed opgelet en dook katachtig de linkerhoek en wist de bal met zijn buik tegen te houden. Het bleef dus 1-0. Dit kostte de strafschopnemer een kratje bier vernamen wij later.
Op slag van rust kregen wij onze eerste kans via Remon, die wist zijn schot met zijn chocoladebeen echter niet teveel kracht mee te geven, waardoor de bal voorlangs rolde. In de counter daarop volgend maakte Rekken de 3-0.
Na de rust gingen we met vier middenvelders spelen en leken we wat meer grip te krijgen. Dit ging goed totdat uw verslaggever na 8 maanden afwezigheid zijn rentree maakte. Nog voordat hij een bal geraakt moest er al twee keer worden afgetrapt en stond het 5-0. De koek was op bij MEC/Trias en Rekken scooorde nog twee keer. Eindstand 7-0, over de hele wedstrijd toch iets geflatteerd.
Onderstaande actiefoto van Ronnie B. wil ik u niet onthouden.