MEC/Trias geeft Meddo overwinning cadeau

Eibergseweg 1
7104AS
WINTERSWIJK MEDDO
tel. 0543-569418

Met een goed gevulde bank reisde MEC/Trias af naar Meddo alwaar gestreden zou gaan worden om de derde plek in de competitie. De wedstrijd begon vrij gezapig waarbij MEC/Trias iets meer balbezit had, maar niet verder kwam dan een afstandschotje van Jeroen Stemerdink. Ook Meddo stelde daar niet veel tegenover. Totdat in de 23 minuut de ban werd gebroken. Edwin Abbink wilde de bal terugspelen op doelman Erwin. Wat er daarbij precies gebeurde was niet helemaal duidelijk, maar hij speelde de bal veel te zacht terug, waardoor de spits van Meddo er als de kippen bij was om de 1-0 bij Erwin door de benen in het doel te schieten. MEC/Trias kwam pas op slag van rust tot de eerste echte kans. Rechstback Joost ging aan de wandel met de bal, passeerde met hangen en wurgen een paar groene tegenstander en leverde een prima voorzet af. Erwin Sloetjes kon hier echter net niet bij, waardoor de ruststand 1-0 was.
De tweede helft had Meddo het betere van het spel. Dit leidde in de 57 minuut tot een hoekschop voor Meddo. Deze werd prima voorgegeven op de vrijstaande spits die de bal over Erwin ten Pas kopte. Een doelpunt werd het echter niet, omdat Willy Kruisselbrink met een fabelachtige redding de bal uit het doel sloeg. Tijdstraf voor Willy en een penalty voor Meddo.
Naar verluid voor de eerste keer in zijn lange carriere wist Erwin de pingel te stoppen, waardoor het 1-0 bleef en wij nog altijd in de wedstrijd zaten. Toen Willy na 10 minuten tijdstraf weer mee wilde doen, gaf de scheidsrechter aan dat hij een tijdstraf van 15 (????) minuten had afgesproken (Willy wist van niets). Meddo kreeg in de 70 minuut nog een grote kans, maar de inmiddels in bloedvorm verkerende doelman Erwin tikte hem onderuit de hoek.
In de slotfase zetten de gasten alles op alles, maar verder dan een bal op de paal door Erwin Sloetjes kwam MEC/TRIAS niet.
Al met al wel een verdiende overwinning voor Meddo, waarmee we na dit weekend op een vijfde plek staan.de brede bank van MEC/Trias