Kapelweg 17
7134NJ
VRAGENDER
tel. 0544-374777

De MEC/Trias combinatie liep in Vragender tegen de 1e nederlaaag van het seizoen aan tegen KSV. In de 1e helft konden de gasten de jongerre tegenstanders van de thuisclub nog goed bijbenen. MEC/Trias nam verrassend snel de leiding door een benutte strafschop van Remon Schotman nadat Erwin Sloetjes onderuti was gehaald in het strafschopgebied. Lang genieten van de voorsprong  was er niet bij want KSV kwam al gauw op gelijke hoogte door een schot van afstand. Nog voor de pauze kwam de thuisclub op 3-1 met enkele mooie aanvallen. MEC/Trias had ook nog enkele kansen maa wist deze helaas niet te benutten.
Na de rust kon MEC/Trias geen vuist meer maken maar wist het wel de thuisclub van scoren af te houden. Eindstand 3-1.