Jaspersweg 5
7103AV
WINTERSWIJK
tel. 0543-515580

In Winterswijk stond de derby op het programma tegen FC Winterswijk 11. Het werd een wedstrijd met twee gezichten. In de 1e helft was het een geliijkopgaande wedstrijd met enkele kansen aan beide kanten. De thuisclub kwam halverwege de 1e helft op voorsprong en even later werd het 2-0. Dat was ook de ruststand. Na de pauze kwam MEC/Trias als herboren uit de kleedkamer. Mede door enkele goede wissels en het in ere herstellen van de oude voorhoede van MEC 1 van 25 jaar geleden. De defensie van Winterswijk werd vroeg onder druk gezet en dat leverde al snel de aansluitingstreffer op die gescoord werd door Edwin Abbink. MEC/Trias ging volop in de aanval en dat resulteerde in twee doelpunten van Wiljo Stemerdink waardoor het 2-3 werd. Het slotakkoord was voor Erwin Sloetjes, eindstand 2-4.