Bataafseweg 2 A
7101PA
WINTERSWIJK
tel. 0543-515162

Ik heb het niet uitgerekend, maar de gemiddelde leeftijd van de 22 spelers die vanmorgen begonnen lag ver over de 50. FC Winterswijk kwam op bezoek, zij hadden er geen één onder de vijftig. Bij ons deden er nog een paar "jongeren" mee. Dit alles kwam het tempo van de wedstrijd niet ten goede, af en toe leek het wel walking football. We begonnen goed aan de wedstrijd. Al na 10 minuten nam Gijs Lammers een pass van achteruit op de borst aan, hield hem twee keer hog en draaide ondertussen naar het doel en schoot de bal met een mooie boog over de doelman van de gasten.
Hierna bleef het redelijk gelijk op gaan, waarbij wij wel meer kansen kregen dan FC Winterswijk. De allergrootste kans was voor Edwin Abbink die toch in het verleden ook wel in de spits gestaan heeft, maar dit lijkt te zijn verleerd. Van dichtbij roste hij de bal hoog over het doel. Toch kwamen we op slag van rust op een verdiende 2-0. Opnieuw was het Gijs die na een lange combinatie de bal kreeg en deze keurig buiten bereik van de doelman in het doel schoot.
In de tweede helft waren we de betere ploeg. Dit leidde tot de 3-0 door een mooie volley van Hennie en in de 70 minuut werd het 4-0. Een matig schot van Gijs werd door de doelman geparereerd. In de scrimmage die volgde probeerde eerst Harry te scoren, maar dit schot werd geblokt. In de rebound was het Mark die voor het eerst sinds vele jaren weer eens een doelpunt maakt.
Hierna besloot coach Johan om zowel Hennie als Gijs wat rust te gunnen. Met deze twee toppers aan de kant kreeg Winterswijk wel meer balbezit, maar gescoord werd er niet meer.