Bataafseweg 2 A
7101PA
WINTERSWIJK
tel. 0543-515162

Buurse 4 kwam vandaag naar Miste. Een drukke ochtend op de velden van MEC. Naast MEC/Trias speelden ook MEC 2 en MEC 3 thuis. Dit maakte het voor uw verslaggever wat lastig, want die wilde twee wedstrijden tegelijkertijd volgen, waardoor hij toch wat cruciale momenten miste.
In de eerste helft ging het geljk op. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar wisten voor het doel geen echte kansen af te dwingen. Op het hoofdveld bij MEC was ondertussen wel een hoogtepunt te zien. Arne Wiggers zette met (ongetwijfeld) het mooiste doelpunt uit zijn carriere MEC 2 op 1-0. Niet veel later kwam ook MEC/Trias op 1-0. Wim O. begon aan een solo en wist de bal op tijd breed te spelen naar Joost te Selle die koelbloedig de bal onder de doelman in het net schoof. Daarmee gingen we ook rusten.
Op het eerste veld was het inmiddels 1-1 geworden.
In de tweede helft speelden zowel MEC/Trias als Buurse voor de winst. Beiden kregen ook kansen. Edwin A. die een paar wedstrijden geleden nog faalde alleen voor de doelman, wist nu met een puntertje het doel wel te vinden. De grensrechter vond het buitenspel, maar scheidsrechter A. te Selle wilde hier niets van weten. Dus kwamen we op 2-0. Buurse probeerde met name via afstandsschoten doelman te Pas te passeren. Dit lukte, niet lang na de 2-0, met een afstandsschot dat van richting werd veranderd  Een paar minuten later was het weer aan ons. Een ingooi van de thuisploeg werd naar Remon gegooid. Die omspeelde soepel zijn tegenstander en wist een voorzet op maat af te leveren bij Wim, die de bal alleen nog maar hoefde binnen te tikken, 3-1. Buurse drong aan en een nieuw afstandsschot leverde de aansluitingstreffer op. Onze doelman zag er hierbij niet erg lekker uit. Zijn oudere teamgenoten spraken al van een typisch "Te Pasje".
Ondertussen maakte op veld 1 de zoon van uw verslaggever de 2-1 voor MEC. Naar verluidt een prachtig doelpunt, maar helaas heb ik het niet gezien.
Terug naar MEC/Trias. Hier kon het nog alle kanten op. De thuisploeg leek op 4-2 te komen, maar Remon kon de bal niet goed controleren toen hij alleen op de doelman afging. In de tegenaanval was het voor Buurse wel raak. Grensrechter Erik probeerde het doelpunt nog te voorkomen door te wapperen met zijn vlag, maar ook hier was de scheidsrechter vastberaden en van mening dat een rechtmatig doelpunt was gecsoord. Daarmee kwam de eindstand van 3-3 op het bord.
Ook op veld 1 kon MEC 2 de voorsprong niet vasthouden en scoorden de gasten nog eenmaal, dus ook daar een gelijkspel.