Welkom bij de jeugdafdeling van MEC-Bredevoort. Sinds een aantal jaren werken voetbalvereninging MEC en sportvereniging Bredevoort samen binnen de jeugdafdeling. Inmiddels als officiële samenwerkende jeugd organisatie, met een gezamenlijk jeugdbestuur/technische commissie. SJO MEC-Bredevoort.
In de nieuwe tenues zijn beide clubkleuren verwerkt, geel en blauw.
Alle teams trainen en spelen wedstrijden in zowel Miste als Bredevoort.

Wat hebben wij te bieden? Voetballen op eigen niveau in een vertrouwde en niet al te grote omgeving, waar iedereen even belangrijk is en mee telt.
Plezier staat voorop. Voetballen binnen je eigen leeftijdscategorie met goede faciliteiten.

Contact gegevens

Jeugdvoorzitter: Tom Blekkink, tel 0633845184, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris:  Mirjam Schreurs, tel 0638525384, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretaris:  Hans Lobeek, tel 0648567167, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Technische zaken: Dick Makkink, tel 0610216094, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen, technische en overig: Michiel Rave, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen, technische en overig, Ronald van der Plaats, tel 0630989522, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.